Arkadaşlar bi host firmasından dün aksam webhost aldım + domain aldım almaz olaydım destekleri yetersiz panel deseniz yarısı turkce yarısı ingilizce yani kısacası begenmedim banka havalesi yaparak odemeyi yaptım ve ben paramı geri alabilirmiym ? bole bi hakkım varmıdır bilgisi olan lutfen yazsın
Sanmam geri versinler.
domain aldıysan kesin alamazsın parayı ama web hostu bılemem ne kadar verdin ?
normal koşullarda domain dışında host ücretini geri alabilirsin.
domain veren firma kendi adına hesap açtırdıyrsa eğer domain alma şansın yok eğer vermek istemezse ve hiçbir hakkada sahip değilsin o konuda . Bu yüzden bayilik yapan yerlerde kendi adınıza alın yada kartınız yoksa sağlam ve güvenilir yerlerden alın en azındna resmi. Web konusunda keyfinize göre iade alamazsınız firma Yer sağlayıcı belge sahip ise kesinti veya networksel herhangi bi sorunda para iade isteme hakkınada sahipsin. Ama Y-S Belgesine sahip değilse zaten o konuda şikayet etme şansınızda yok . E tabi onun olmamasıda bir suç aslında :) . Ama kişisel düşünürsem benden bir domain aldıysan memnun değilsen web paranı yollardım ama domain yollıyamam neticede o kişi kapatamaz eğer .tr uzantılı değilse ise büyük ihtimal sipariş verdirtiyordur. Başkasından alırsın domain oraya yönlendirir veya bayilik li yerden alıyorsa transfer edersin domaini üstüne web başka yerden alırsın

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.