31
Renkli Rüyalar Oteli ♥
, ---
536.88
2376
0
şimdi arkadaşlar benim laptop'ın üstünde bir web cam var.
fotoğraf çekme modunda web cam açılıyor ama msnde arkadaşlara görüntülü konuşucaz açamıyorum
fijutsu siemens marka laptop'ım
yardım ederseniz sevinirim
msn de araçlar Web Kamerası ayarından camera yı seçmen gerekiyor...
adımlarımı iyi izle..
Araçlar > Ses Ve Görüntü kurulumu > İleri > (Hoparlor Ses Düzeyini Max a çıkar Seçenek Tablosundan C-Media USB Headphone set Şıkkını Seç) İleri > (kullanmak istediğiniz mikrofonu seçiniz in altından yine c-Media Usb Headphone seti seçecegiz Sonra Az Sağdaki Mikrofon Ses Düzeyini Max a Çıkaracağız) İleri > (Kullanmak İstedğiniz Web Cam Yazısının Altındaki Yere Web Camının Modeli Yazar Onu Seçeceksin) Zaten Seçtikten Sonra Hemen Az Altında Görüntü Gelicektir Son a Tıkladığında Cameran Mikrofon un Msn e Kurulmuş Olacaktır..
Saygılar..
Mesleğim Bilgisayar Uzmanlığı En Ufak Detaya Kadar Ne Sorununuz Varsa Pm Yoluyla Ve Ya Topic İle Yardım İsteyebilirsiniz..
Esenlikle..
Bak Şimdi Bilgisayarıma Sağ Tık > Özellikler > Donanım > Aygıt Yöneticisine Tıkla Orda sarı renkte Yuvarlak top içinde Ünlem İşareti Varmı ?? Bi Bak Bakalım
Baslat calıstır yapıosun sonra sigverif yazıosun donanımın yuklumu degilmi görürsün yüklü değil ise güncellestiri seciceksin o oto uptude yapar vistaya özel pach istiosan hanı neyim yüklü v.s su komutu yazıcaksın baslat calıstıra hwinfo /ui ozman anlarsın e hade kolay gelsin o komut vistada bazen calısmıo bu bakımdan sunuda dene sfc