'DownloadHelper'.Mozilla Firefox un üst üste 3 kez en popülerlik ödülü almış eklentisidir.Bir sitede video mu var kaçmaz.Mp3 mü var kaçmaz.Bazı sitelerdeki intro müziklerini bile çekebilirsin.
ben sana şöyle taktik veriyim biliyorsunki netten dinledğin her dosya aslında bilgisayar kendi makinana indiriyor. İnternet exp ile dinle veya izle sonra bilgisayarım>yukarda araçlar>klasör seçenekleri >görünüm> gizli dosyaları göster > uygula ve çık sonra ;
C:\Documents and Settings\bilgisayar adı\Local Settings\Temporary Internet Files
bilgisayar adı olan yere adını yaz bilgisayarının adını ne koyyduysan burdan cookielerde izlediğin video kesin ama kesin vardır. Ben google videodan jumanji fln izlediğimden ordan topluyorum harici hdd atıp arşiv yapıyordum : )
Uzantılar Flash olarak görünür Media Playerda açabilirsin ha bu da senin için sorun yaratıyorsa program olarak total video converter indirip uzantısını değiştirebilirsin.
**Bilocan** :
'DownloadHelper'.Mozilla Firefox un üst üste 3 kez en popülerlik ödülü almış eklentisidir.Bir sitede video mu var kaçmaz.Mp3 mü var kaçmaz.Bazı sitelerdeki intro müziklerini bile çekebilirsin.
Firefox varda
DownloadHelper eklentisini nsl şey ettircem yani bilmem anlatabildim mi :S