merhaba arkadaşlar.

ben www.animefreak.tv den çeşitli animeleri izliyorum fakat indirme yok sitede malesef

bi zamanlar youtubeden video indirme falan bişiler duymuştum

acaba bu sitedede bu olur mu bilen arkadaşlar bakabilir mi ?

siteyi tekrar yazıyım / www.animefreak.tv

burdaki animeleri bi programla vs bi yöntemle indirmemiz mümkünmüdür ?

teşekkürler..

site adı verdim ama sorun olmaz sanırım uo-cs vs. diğer oyunlarla alakasız bi site sonuçta

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

2. olarak

animeci arkadaşlara ;

bu siteden indiremezsin fakat

www.xxx.com/net/tv

sitesinden indirebilrisin ben burdan indiriyorum

diyebilicek bu konuda ayrıca yardımcı olabilicek var mi ?
'DownloadHelper'.Mozilla Firefox un üst üste 3 kez en popülerlik ödülü almış eklentisidir.Bir sitede video mu var kaçmaz.Mp3 mü var kaçmaz.Bazı sitelerdeki intro müziklerini bile çekebilirsin.
ben sana şöyle taktik veriyim biliyorsunki netten dinledğin her dosya aslında bilgisayar kendi makinana indiriyor. İnternet exp ile dinle veya izle sonra bilgisayarım>yukarda araçlar>klasör seçenekleri >görünüm> gizli dosyaları göster > uygula ve çık sonra ;

C:\Documents and Settings\bilgisayar adı\Local Settings\Temporary Internet Files

bilgisayar adı olan yere adını yaz bilgisayarının adını ne koyyduysan burdan cookielerde izlediğin video kesin ama kesin vardır. Ben google videodan jumanji fln izlediğimden ordan topluyorum harici hdd atıp arşiv yapıyordum : )

Uzantılar Flash olarak görünür Media Playerda açabilirsin ha bu da senin için sorun yaratıyorsa program olarak total video converter indirip uzantısını değiştirebilirsin.
**Bilocan** : 'DownloadHelper'.Mozilla Firefox un üst üste 3 kez en popülerlik ödülü almış eklentisidir.Bir sitede video mu var kaçmaz.Mp3 mü var kaçmaz.Bazı sitelerdeki intro müziklerini bile çekebilirsin.

Firefox varda

DownloadHelper eklentisini nsl şey ettircem yani bilmem anlatabildim mi :S
Saol Spawnsas şimdi Bilonunkini deniom full yüklensin çekmeyi denicem

olmadı seninkini denerim. saolun 2 nizde
Sonuç?
bilo sonuç indi fakat.

o sitede alt yazılı türkçe alt yazılı

ben indirdim türkçe alt yazı gelmiyor.
farklı bi yerden indirmişim gibi oldu

üstte reklami falan vardi animefreak.tv die şimdi başka bi yerin reklamı var

alt yazılarıyla gelmedi vs

ama mühim diil alt yazıyıda ben bulcam artık öle yapcam

yani Saol..

her halde olmamasının nedeni bi tür koruma onlar için

+

şimdide bs playerda çalışmadı :S

Bu konu -Sidious- tarafından düzenlendi(2009-02-01 14:21, 16 yıl önce)
bs player pro indir onda DIV3 formatları ve birçok animasyon formatları var

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.