S.a

Mevcut kullandığımız karma sisteminde bize verilmiş olan (-) karmayı şikayet etme ve haklı bulunduğumuzda bunun düzeltilmesi gibi bir şey söz konusu mu?

Eğer öyle ise kime ve hangi formatta şikayet edeceğiz?
Merhaba,

Bunun için şu anda yazılmış bir sistem yok. Bunu yöneticilere özel mesaj ile şikayet edebilirsin şimdilik.. Bir kaç zamandır yeni web sitesi üstünde çalışıyorum (bitme noktasında) , yapılacaklar listeme bu sorunuda ekliyorum.
birde bu karma sistemde nasıl + veya - vericez bilmiyorumda.
Lucretius : Merhaba,

Bunun için şu anda yazılmış bir sistem yok. Bunu yöneticilere özel mesaj ile şikayet edebilirsin şimdilik.. Bir kaç zamandır yeni web sitesi üstünde çalışıyorum (bitme noktasında) , yapılacaklar listeme bu sorunuda ekliyorum.

Açıklama için teşekkür ederim.
Spawnsas : birde bu karma sistemde nasıl + veya - vericez bilmiyorumda.

üyenin sağ üst köşesinde + ve - işareti var.Ordan veriyorsun.
Sistem güzel fakat bazı durumlar gözüme çarptı.

* A B 'ye eksi karma verdi diye B sacma bir sebepten A ' ya - karma veriyor.
* A kişiye herhangi bir durumdan öfkesi,siniri,kin ' i olan B kişi A'ya dandik bir sebepten - karma veriyor.
* Yanlış anlaşılma sonucunda - karma veriliyor. / Sistemin geri dönüşü olmadığı ( karmayı geri alma ) iş işten geçmiş oluyor.

Karma benim için o kadar önemli değil benim için önemli olan forumda keyifli vakit geçirmek fakat bu karma olayı forumun gidişatını baya bir değiştirdi.
unknow : Sistem güzel fakat bazı durumlar gözüme çarptı.

* A B 'ye eksi karma verdi diye B sacma bir sebepten A ' ya - karma veriyor.
* A kişiye herhangi bir durumdan öfkesi,siniri,kin ' i olan B kişi A'ya dandik bir sebepten - karma veriyor.
* Yanlış anlaşılma sonucunda - karma veriliyor. / Sistemin geri dönüşü olmadığı ( karmayı geri alma ) iş işten geçmiş oluyor.

Karma benim için o kadar önemli değil benim için önemli olan forumda keyifli vakit geçirmek fakat bu karma olayı forumun gidişatını baya bir değiştirdi.
bende böyle kişiler farkettim şimdi isim vermeye gerek yok onlar kendilerini biliyorlar
ayrıca 100 mesajı olmayan kişi karma yükseltip düşüremio fakat karma veriliş sebeplerine de bakamıyo

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.