VEDA
Zincir koptu ve parçalara ayrıldı. Bu sözle konuşmama başlamak istediğimi belirtmek isterim.Artık gülerek söylüyorum bunları eskiden sinirlenirdim :), ama artık sadece güldürüyor.Klasik Türk insanı işte ne yaparsın.Ben konuya giriyim nediyorbu demeye başlamışsınızdır, bir ay kadar bir süredir zaten internet kullanıcısı olarak bir soğuma yaşadım ve bu kararı almanın tam zamanı olduğunu anladım. ''Ultima Online'' platformlarını artık bırakıyorum arkadaşlar ama bırakırkende bir çok konuya değinicem içimi dökücem ve öyle veda edicem.Daha öncede bir kaç kez platformları bırakma kararı almış fakat tekrar dönmüştüm ama bu sefer farklı.Bu platform sahibi herkezede burdan teşekür ederim yeri geldi güzel vakit geçirdik, yeri geldi eğitici tartışmalara girdik fakat birazdan değiniceğim sebeplerden dolayı daha fazla platformlarda bulunmamaya karar verdim.Sebepler evet bu gerçekten geniş bir konu saatlerce yazılabilir fakat bir özet vermem gerekirse eğer başlıca sebepler şunlar tamamen yıkıcı eleştirici yapmak için forumlarda dolaşan herşeyi bildiğini zanneden fakat bir b*k bilmeyen seviyesiz henüz kimlik arayışını bitirememiş insanlar. Sırf laf olsun diye eleştiri,kavga,tartışma ilişkisine giren insanlar, Değer verilmiyen birçok emek ve birçok sayabileceğim sebep bu durumlardan ötürü bırakıyorum. Ama çok güzel arkadaşlar,dostlarda edindim onlarada burdan teşekür etmeden geçemiycem ve bu yazıyı diğer bırakıyorum diyipte dönen kişilerle lütfen karıştırmayalım gerçekten artık bitti.Ve şöyle birşey söyleyebilirim Türkiyede ''Ultima Online'' hiç bir zaman ölmez, ama ileride gidemez sebebide Türk insanın bu bakış açısı bardağın daima boş tarafından bakmaları doluyu görmeye eylimleri olmamasıdır.Bu kararda en son etkeni olan hareket şu olduki beni herşeyden çok yaralayan durum bu oldu Ben yazılım hayatımı Static ismiyle yürüttüm fakat yapdığım nick değişikliğinden sonra baktımki insanların davranış açısı tepe taklak oldu sakın beğenmişlik olarak algınlanmasn bu fakat olay bu gerçekler hem gülüyorum bi yandanda nasıl bu hale geldik diye düşünmüyor değilim.Vaktinizi aldım,harcadım kusura bakmayın dinlediğiniz,okuduğunuz içinde teşekür ediyorum bir yorum beklemiyorum sadece içimdekileri dökmek istedim bu mesajı yazmamın sebebide bu zaten yoksa haber bile vermiycekdim bırakdığımı fakat içimdekileri dökmek isdedim ve son sözümde bu olsun isdiyorum; Bir yapıyı yapmak oluşturmak bitirmek,kusursuz hale getirmek çok ama çok zordur, fakat yıkmak işte,işte o en kolayıdır...
Slothere,Nexima(hemşerim :),Basic,Aldorson,Berkanu,xwerswoodx,Micheall,Region ve adı aklıma şuan gelmeyen birçok güzel insan dostluğunuz için hepinize teşekürler..
Not;Forumda olduğum bu bir kaç senelik sürede bir hatam, kusurum olduyasa ihsan eylene.
Kendine İyi bak Word bilder Nore's
Hayatında başarılar dilerim.
sen böle şeylere alışamadıysan yaşamayı bırak , hayat bu sırtından en sevdiğin insan vuruyor gün gelir babana bile güvenemezsn =)
Başka zaman, başka bir yerde Görüşürüz arkadaşlar, teşekür ederim iyi dilekleriniz için.