Novice
0.1
Sizce vdsl2 ultima online'ı nasıl etklieyecek. Evden açılma serverlar zaten cirit atıyor. Bakalım nolucak.
Novice
-14.8
on=@userwalklimit

triggerını kullanan sunucularda kişiye çok kötü bir etkisi olacak.
Silindi
Novice
-14.8
pek etkileyeceğini düşünmüyorum
Novice
-14.8
Benim bu bilgisayar ve bu netle etkiliyor daha ne olsun =)
VDLS tamamen Doğan grubu için getirilen birşey zaten ,yoksa sen ben daha hızlı internete girelim daha hızlı gezelim diye değil =)
Novice
0.1
ben ilk duyduğumda yandık dedim ama download arıyor upload da fazla bir değişim olmayacakmış.
Ben netimden şaşmam abi beni bağlamıyor isterse ışık hızı olsun fark etmez beni idare edip işimi görüyormu görüyor fazlasında gözüm yok
emreguney5 : VDLS tamamen Doğan grubu için getirilen birşey zaten ,yoksa sen ben daha hızlı internete girelim daha hızlı gezelim diye değil =)

Evet, fiyatı cok abartılı geldi. Bende suan Tellcom'u bekliyorum. Quicknet altyapısı bizim istikamet ettiğimiz bölgeyede bir gelsinde uygun fiyattan, fiber kablo ve iyi bir mps ile internetten rahatça DOWNLOAD yapabileyim. Gerisi FasaFiso. = ) Ama bence onunda vardır yine bir b*kluğu = )

Sitesinden baktım ve;

89 YTL - 4Mbs Limitsiz ---> TTNet
89 YTL - 20Mbs Limitsiz + Fiber Kablo ---> Tellcom

Bu aradaki farkın vardır bence bir şeyi = )

Ayriyetten TTNet VDSL ile Türkiye'de en hızlı internet bende diyor ama Tellcom Fiberle 100Mbs İddaa ediyor.

Unutmadan ekleyim dedim, VDSL Fiber mi bilmiyorum ama ilk başta 30Mbs sınırı oldugunu biliyorum.

Bu konu own.curtis tarafından düzenlendi(2008-07-23 01:17, 16 yıl önce)
Orda dönen oyunda şuymuş:Doğan grubu Türkiye'ye IP TV yi getiricek ,ama bunun için VDLS gerekiyor bunun içinde ülkemize vdsl geldi.Fakat IP TV yurtdışı çıkışlarını kullanmıyor yani yurtiçi çalışıyor,onun içinde VDLS getiren telekom herzmanki gibi açgözlülük ve çakallık yapıp dış çıkışlara hiç dokunmadı sadece iç hatlar için VDLS yi getirdi,yani yurtdışı için konuşuyorsak ilerde problem yaşayabilirsiniz,yada size söylenen hızın yarısını kullanmaya mahkum olabilirsiniz =)
own.curtis :
emreguney5 : VDLS tamamen Doğan grubu için getirilen birşey zaten ,yoksa sen ben daha hızlı internete girelim daha hızlı gezelim diye değil =)

Evet, fiyatı cok abartılı geldi. Bende suan Tellcom'u bekliyorum. Quicknet altyapısı bizim istikamet ettiğimiz bölgeyede bir gelsinde uygun fiyattan, fiber kablo ve iyi bir mps ile internetten rahatça DOWNLOAD yapabileyim. Gerisi FasaFiso. = ) Ama bence onunda vardır yine bir b*kluğu = )

Sitesinden baktım ve;

89 YTL - 4Mbs Limitsiz ---> TTNet
89 YTL - 20Mbs Limitsiz + Fiber Kablo ---> Tellcom

Bu aradaki farkın vardır bence bir şeyi = )

Ayriyetten TTNet VDSL ile Türkiye'de en hızlı internet bende diyor ama Tellcom Fiberle 100Mbs İddaa ediyor.

Unutmadan ekleyim dedim, VDSL Fiber mi bilmiyorum ama ilk başta 30Mbs sınırı oldugunu biliyorum.

eet telcomu 1 ay önce gördüm ama bu aşırı hızlı internet şimdlik istanbulda özel bi site var orası için geçerliymiş dağıtılırsa mütiş olur
Bir tanıdığımız ataşehirde o sitede oturuyor bende ordan biliyorum zaten tellcomu.Ayrıca 3 Megabit hız + Sınırsız Download 39 ytl geçmenizi öneririm.
vdsl ilede 1 mbit upload verilecek. ki zaten evden server açılsa nolur ki günümüzde her player potansiyeline sahip yeni serverlar ddos yiyor. evdeki modemi düşünemiyorum :=) tellcomun türkiye geneline yayılmasınada epey var. :asik2
vdsl ttnette 169ytl dıye duymustum aylık ucretı en yuksek ıcın :) + bunun ozel modemı var kayıtı var dusunun artık kım alacak bu ucretle baglantıyı merak edıyorum
Vdsl yalan kimse para ödemesin boşuna.
4Mbit bile 3Mbit gelince sevinir olduğumuz bu ülkede karada koşamazken uçacak mıyız? Buna kimse inanmaz.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.