Evet arkadaşlar varmısın yokmusuna gelebilecek 4 kişinin isimleri bunlar ben paris hilton dedim siz kimi istersiniz.

Not:Oylama acunmedya.com'da
bence hiçbiri gelmemeli allahın yabancısından bize ne biz türkmüyüz yabancımı ?????
Seda Sayan Gelsin Olm Kimmiş Paris Hilton XD
Böyle kıt gibi düşünmeyin :) duygularınızı anllıyorum ama geniş düşünmeniz lazım o gelmesin bu gelmesin ozaman kim ne bilecek türkiye diye bir ülke varmı?Sakın biz bize yeteriz diye abes bi laf sarfetmeyin çok basit bulurum..
Paris Hilton dedik varsayalım burda yazınca gerçek mi oluyor onu çözemedim ama yinede katılmak istedim benim içimden geleni söyledim..
:utangac1
Mustafa Topaloğlu Feat Obama
Zeus ben burda o sanatçıları çağırmayacağım amacım U-S halkının fikrini öğremek niye olaylarra böyle bakıyorsunuz sizi hiç anlamıyorum..
arkadaşım sen hiç gördünmü bir türk yabancı bir yarışmaya çağırılsın??? şahsen ben görmedim... ayrıca ben kıbrıslıyım türkiyeli diilim ben tanınmamanın ne demek olduğunu hepinizden iyi bilirim... Yabancıları çağırmak seni tanıtmaz sadece senin ülkende hiç güzel sanatcı yok o yüzden yabancılara ihtiyaç duyuyorsun gibi görülür o yüzden ben türklerin çağırılmasından yanayım...
çünkü bizde sanatçı yokta ondan (3-5 tane hariç) ayrıca adamlar aptal mı türk bi sanatçıyı çağırsınlar şahsen ben olsam çağırmam bu işler reyting meselesi ve en doğrusuda bu..
tamam adamlar aptalmı diyorsun çağırsınlar... Sen sanıyormusun ki yabancı çağırınca reyting atacak sana söyleyeyim ben o programı o gün asla izlemem ve benim gibi düşünen 100lerce kişi bulabilirm... bence çok saçma şimdi bizim ünlülerimiz çıksa oraya şahsen ben daha çok izlerim...
Evet yabancı çağırınca reyting tabi artacak örnek:50 cent,adriana lima,cristina aguilera bunların çıktığı zaman reytingler diğer televizyonların yarısı kadardı neredeyse tüm türkiye izliyordu ayrıca bu sanatçılar gelincede seyirciler özel olarak seçiliyordu ve binlerce kişi başvuruyordu yani artık çağ atladık böyle düşünceler artık fazla kalmadı.Ben belki aranızda daha çok ülkeme bağlıyım,milliyetçiyim,gelenek ve göreneklerimize saygılıyım ama türk televizyonlarına yabancıların çıkmasında hiç ama hiç bir sorun görmüyorum.
ya adam acunmedyadaki bi anketi buraya taşımış xwerswoodx ne bu celal...
Sanki adamlar Türkiye'ye bayıldığından geliyor.Acun'un verdiği parayı ben versem eve getirtirim onları.Ayrıca şu konuda bile nasıl milliyetçiliğe döndürdünüz anlamadım.Saçma bir yarışma ve insanlara katkısı yok.İzletmek için böyle yolları seçiyorlar.Ayrıca televizyon programlarını gez bakıyım Türk olarak kaç tane sanatçı var ve izlenme oranı kaç?
Aynısınıda ben yazdım basic ve tedbundy ama öncedende dediğim gibi milliyetçiliği başka yerlerle karıştırmamak gerekir
basic ilk önce ben sinirli diilim celalimde berkanuya diil ztn... yarışmayıda izleyen biri diilim ztn ama bence türk sanatcılar dururken yabancıları getirmekte çok saçma geliyor....

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.