Utandıran kaza
Çarpışma esnasında hava yastığı değil şişme kadın açıldı!

İngiltere'de yaşanan kazada iki araba bir dükkâna girerken, ölen ya da yaralanan olmadı, ancak şoförlerden biri fena utandı. Çarpışma esnasında araçlardan bir tanesinin hava yastığı açılmadı, bunun yerine aracın bagajındaki şişme kadın kendiliğinden şişti. İsmi açıklanmayan şoför, aracın arka camından net şekilde görünen şişme kadın yüzünden zor anlar yaşadı. Manchester kentinde gerçekleşen kazayı gören bir tanık, "Çok büyük bir gürültü çıktı. Ölen ve yaralananın olmaması büyük şans. Ancak aniden kendiliğinden büyüyen şişme kadın görülmeye değerdi. Zavallı şoför herkesin içinde yerin dibine girdi" dedi.
ahaha komedi ya :D
İyi şişme kadın çıkmış.Ya kutu kutu penisler çıksaydı :)
neden yerin dibine girsin ki ihtiyaçlarını en sağlıklı yoldan gideriyor belki de fantazisidir özellikle yabancıların bu konuyu hiç mi hiç umursadıklarını sanmam yurt dışında 6 ay kalmış biri olarak söylüyorum türk insanının klasik bok atma başlıkları işte
fearsome özentimisin git beğenmiyorsan orda yaşa.yurt dışında 6 ay kalmış oo kralsın abi.ingilteredemi kaldın?
Fearsome : neden yerin dibine girsin ki ihtiyaçlarını en sağlıklı yoldan gideriyor belki de fantazisidir özellikle yabancıların bu konuyu hiç mi hiç umursadıklarını sanmam yurt dışında 6 ay kalmış biri olarak söylüyorum türk insanının klasik bok atma başlıkları işte

Hmm... Haklı olabilirsin.Onlar biraz tuhaf.Kocasının yanında karılarını dudaktan öpüyorsun sempati ile gülüyorlar.Karısı ile sexi dans ediyorsun eylendiniz mi diyorlar.İlginç bir camia :D
fearsome bilir ya gıral
Cylunsar : fearsome özentimisin git beğenmiyorsan orda yaşa.yurt dışında 6 ay kalmış oo kralsın abi.ingilteredemi kaldın?

yaşına veriyorum yada olgunluk seviyenin düşün olmasına bağlıyorum bu saldırganlığını ben gördüklerimi paylaşmak istedim ama senin gibi "zıp-çıktılar" bunu anlıyamıyacak kadar geri diyeyim iyimser bir tavırla

zagor hepsi öğle değil tabi de yani cinsel konuda evet baya bi larçlar hatta bizim şu sıralar moda olan pınar altuğ-yağmur atacan modeli büyük kadın küçük eş tarzı olay orada almış başını gidiyor :x her 40'lığın yanında bir çitir erkek kız farkmaz :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.