Merhaba Arkadaşlar Bir Site Açıcam UoAnimation.Com Ultima Online Animasyonları Yayınlıcaz İçinde Ben Günde 1-2 Tane Çıkartabiliyorum Ama Şuanda Tatil Dersler Başlıcak Falan Baya Yavaşlıcak İşlerim Ayrıca 1 Kafayla Gitcek İş Değil Benimle Birlikde Bu Oluşumun İçinde Çalışıcak Takım Arkadaş'ı Arıyorum. Yapmak İçin Önce Konuya İhtiyaç Var Konu Bulmak Hiç Ama Hiç Kolay Değil O Yüzden Farklı İnsanların Hayal Güçlerine İhtiyacım Var. Yani Animasyon Yapabilicek Takım Arkadaş'ı Arıyorum
Güzel Bir Proje :yes

Ama Animationun A sını bile anlamam :D
şuanlık 1 veya 2 tane takım arkadaş ı bulunca siteyi aktif edicem ama istekli kimse yok gibi
valla biraz biliyomda okadar yapamam :D bilgili birini bulursun gelirler buraya...
Ya bana konu geldimi yaparım :D yoksa gusel olmuyo yaptıımın konusu
tortu sen zaten hayallerimi yıktın birlikde başlıcaktık takıldın bi avatar uo mu ne ben 2 uzun 2 kısa yaptım aynı srüede sende o kadar yapsan başlangıç hazır ourdu
@tortuga

Lonca savaşı animasyonu yap. Diz yanyana karşılıklı 20-30 adam hepsi birden saldırsın :D
bycomrade : Güzel Bir Proje :yes

senin ne mal olduğunu bilioruz boşuna söylme
zabaros :
bycomrade : Güzel Bir Proje :yes

senin ne mal olduğunu bilioruz boşuna söylme

mrk etme gidiorum zaten bi daha göremessiniz bni
yani birakiosun forumu eeh sonunda sziin gibi adamlarla yapamiosunuz dimi :D zuahahahaa
ya of ya :( 1 takım arkadaş ı çıkmadı
eline ne geççeqqi burayya ver yapdıklarını
Bencede buraya ver,Adminden rica et sana özel bir bölüm açsın mesela [Uo Animation] diye,oralara koyarsın hepimiz izler yorum yaparız.
Ulan 1 aylı kOnuyu Upladınız Kardesim Ben Sana Takım Arkadası OLurum Kafamda Tonla Plan Var Pm At Konusalım
Msn:[email protected]

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.