Arkadaşlar bugün Beyaz'ın yeni programı ucunda 1 milyon var a başvurdum ve daha demin beni aradılar yarın mülakata gideceğim.Acaba bu yarışma nasıl bir yarışma konusu ne bilgisi olan varmı :)
hayırlısı olsun kazanırsan napıcaksın :)
Program nasıl onu bilmiyorum eğer böyle şarkılı türkülü birşeyse gitmeyeceğim nasıl bir program onu merak ediyorum.Başvurdum ama ne olduğuna bile bakmamıştım :)
Artık kazanırsan U-S'yide görürsün :asik2
U-S beni görsün :) ya arkadaşlar bu yarışmanın formatını bilen yokmu ne yapacağız oralarda :)
Silindi
Expert
4.6
eğerki bişey sormak istiyorsan
https://forum.startv.com.tr/Ucunda-1-Milyon-Var-Programi-Izleyici-Yorumlari-m5717.aspx
Form doldurmak istiyorsanız
https://www.startv.com.tr/basvuru/beyaz.aspx

1 TrilYONU KAPTA GEL :)))))) :D
Formu doldurdum zaten aradılar yarın gel bekliyoruz diyorlar :) formatını bilmiyorum nasıl bişi olacak.
Kazanırsan sunucu aç 400000000 yıl açık kalsın nolur.
MArlock doğru söylemiş kurtar bizi bu hezimetten babow
Kazanmama gerek yok sunucu açmak için. :) ben bir ara açmaya kalkıştım herşeyi tek başıma hallettim mul işleri script işleri site işleri o,bu,şu hepsiyle uğraştım host aldım sonra dedim üniversite sınavları geliyor en iyisi başlamadan kapat öylede yaptım sınavdan sonra yine böyle işlere kalkışacağım :)
formatı bilen yok mu? bende çok merak ediyorum
öncelikle xp cd'sini tak yeniden başlat pc'yi bir tuşa bas orda yazılanlar seni yönlendirir :D

şaka bir yana ben sabahtan beri merak ediyorum yarışmaya başvurdum ama nasıl bir formatı var bilmiyorum :)
Silindi
Expert
4.6
Öğrenmiş Oldunuz Arkadaşlar :)Yarışma Başladı
ya formatda bişe yok şarkılı türkülü bişe değil.

Değişik değişik sorular soruyorlar.işte son 1 ayın güncel olaylari.yok obama ne demiş fln filan gibi olaylar.yada spor vs vs.Sonra finale kalırsan işte 5 tn mi 10 tn mi ne kız var.kızların avcunu açtırıyorsun.içimden kağıt para bulursan para katlanarak artıyor fln fln.

Not :: Finale nasıl kalındığı hakkında fikrim yok
Finale katılma soruları bulmaca gazetelerinde ki sorular gibi. Mesela diyor '' mülakat nedir '' diğer bir anla mı '' görüşme '' veya '' askerlerin kolye olarak taktığı şey nedir? '' cevap ise '' künye ''. O kadarda zor değil ama o nydrian'ın anlattığı olay gerçekten kazık :) Bozuk paraları bulmama olayı :) Eğer o programa gideceksen eğer, Sebehat'a selamlarımı söyle, u-s'den bir ayranın selam söylüyor de :asik2

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.