0
BURAYA TIKLAYARAK Ücretsiz RapidShare Premium Account veren sitemize giriyoruz.Daha sonra hangi tür Premium almak istedigimizi seçiyoruz [1 aylık 5 ref,3 aylık 12 ref] Email Adresimizi ve Şifremizi [sitede kullanacaginiz şifre] yazip 'Register'e basarak üye oluyoruz.

Üye olduktan sonra,sitede de belirtildiği gibi size verilen reffer link'ten 5 kişiyi üye edin.
Daha sonrasında sitede bulunan 'offers' bölümündeki 2 siteye de üye olun.

Bu islemler tamamlandiginda
Üye ettiğiniz her 5 kişi karsiliginda 1 aylik rapidshare premium account alacaksiniz.

Mail Fake Sanan Arkadaşlar Için NOT : Orda yazan mail adress ve passport sizin mailinizin şifresini istemiyor.Ücretsiz RapidShare sitesine üye mail ve şifrenizi istiyor.Içiniz rahat etmesi için mail adresinizden farkli bi şifre yazınız.Ama mailinizi doğru yazın cunku emailler o maile gelecek.

Bu arada,şahsen test ettim ve gerçekten de premium accountu veriyor :)

Üye Olmak Icin Yani Premium Almak Icin TIKLAYIN
Olduk Üye BaşLadım dağItmaya

:p

Bu konu d4rkz tarafından düzenlendi(2007-04-21 11:26, 18 yıl önce)
0
Dagitma islemlerinizi bu topic altinda yapmayin :)
Sen Yaptınya :p
Üye ediceğimiz bu 5 kişi paralı üyeler olmak zorunda değildir umarım,ya değilse paralı 5 adam bulacağıma parasını kendim verir üye olurum :)
0
Ücretsiz yazıyor orda görebiliyorsan?
d4rkz : Ücretsiz yazıyor orda görebiliyorsan?

5 kişiyi üye yaptıkdan sonra ben ücretsiz kullanıyorum biliyorum,ama demek istediğim üye yapıcağım bu 5 kişi paralı üye olmak zorundamı ? idi ...
Silindi
Members
0
güzel birşey teşekkürler..
0
loranskart_hezarfen :
d4rkz : Ücretsiz yazıyor orda görebiliyorsan?

5 kişiyi üye yaptıkdan sonra ben ücretsiz kullanıyorum biliyorum,ama demek istediğim üye yapıcağım bu 5 kişi paralı üye olmak zorundamı ? idi ...

hyr.hersey ucretsiz.
arkadaslar :D uyelıgı alınca hıc 12 kısıye yollamayın dırek rapidshare ye gırın :D yazın ıd pass ınızı logino luorsnz gelsın XxX ler :D gitsin Lolitalar :D
Silindi
Banned
0
ben niye like tıklayamamıyorum
Siteye Giremiyorum Arkadaşlar.

Eğer 1 aylık alan premiumu olan arkadaşlar varsa şifrelerini paylaşabilirmi.?

Çok bişi indirmiyom zaten.

Ne isterseniz veririm :=) Pm pLs
Bİzim arkadaşlar dosya upload ederek premium kullanıyorlar. Tam olarak nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama upload ettikleri dosyaları forumlara koyunca diğer kulllanıcılarda bunları çekince sanırım premium veriyorlar.
siteye girmiyor ?
thank you:yes

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.