Kaç kere denedim dışarıdan yüklediğimiz avatarlar gözükmüyor.Profilde görüntülenemeyen bir simge çıkıyor. unknow eklediğini söylemiş ama ben ne yaptıysam resmi bir türlü gösteremedim.
F5'e de bastım Ctrl+F5'e de bastım her ikisinin combosunuda yaptım olmadı.Olmuyor. Bu şekilde olacağınıda zannetmiyorum.Sonuçta yaptığımız yenile demenin farsçası
Bak konuyla ilgili onlarca konu açıldı ve resim koyan koyabiliyor,demekki sorun sende...Daha neden forumu kirletiyorsun ?bir de bu konuyla ilgili olan topicin linkini atmışsın,ona yazmayı deneye bilirdin... :no
Eğer koymak istediğin resim bmp , gif gibi uzantılı ise bellek boyutu olarak 30 kb dan fazla olabileceği için kabul etmemiştir. Eğer 30kb * 100*100 boyutlarındaki bir avatarı koymaya çalıştığında koyamazsan avatar ı bir siteye upload edip linkini atabilirmisin ?
Camper_Devil :Bak konuyla ilgili onlarca konu açıldı ve resim koyan koyabiliyor,demekki sorun sende...Daha neden forumu kirletiyorsun ?bir de bu konuyla ilgili olan topicin linkini atmışsın,ona yazmayı deneye bilirdin... :no
Sorunun benden kaynaklanmadığı kesin bir şekilde ortadadır.Hiçbir dayanağın olmadan sorunun benden kaynaklandığını nasıl söyliyebiliyorsun? Forum kullanıcılarının tamamının bile resim ekliyebiliyor olması benim yapamadığım anlamına gelmez.