Hürriyet gazetesi salı günleri spor eki veriyor.
08.04.2008 tarihinde bu eki eline alanlar gözlerine inanamadı.
Spor ekinin Avrupa sayfasında bir harita kullanılmıştı.
Harita Avrupa ülkelerini bayrakları ile gösteriyordu.
Türkiye bölümü nasıldı dersiniz?
Tıpkı Türkiye'yi bölünmüş gösteren o meşhur haritalar gibi...
Türkiye'nin güneydoğusu uçurulmuş, ortaya bakın nasıl bir Türkiye çıkmış...
Resimler Aşağıda:

Doğan Medya Grubunun yaptığı bu rezillik
ne ilk nede son olacak...

Bu maili yollama sebebimiz ,

boyle kuruluslara gerekli tepkiyi koymak içindir!
Dicek Söz Bulamıyorum
Zaten bu yalamalar Akp'nin yandaşçısı değil mi?Ne beklenebilirdi ki.Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyeyim.
Bu denli büyük bir kuruluşun bu tip insanların elinde olması ve yaptığı şeylerinin karşılığının verilmemesi çok kötü bir durum olsa gerek.
Expert
34.0001
Doğan grubu sadece akp nin değil, amerika ve yahudilerinde kucağına oturuyor..yaptıkları büyük ayıp ama doğan grubuna yakıştırdım tam onlara göre bir hareket.
ABD'deki zenci başkan adayı soykırımı kabul edeceğini söylüyor.Seçilirse bakalım ne olacak çok merak etmeye başladım.
Expert
34.0001
Obama nın seçilmek için öyle dediğine inanıyorum. Bütün adaylar aynı şeyi söylüyor sölemiyen in seçilmesi mümkün değil.Ama keşke buş kalsaydı :D
|ZagoR| : ABD'deki zenci başkan adayı soykırımı kabul edeceğini söylüyor.Seçilirse bakalım ne olacak çok merak etmeye başladım.

seçildi bile :(
Expert
34.0001
Seçimler kasım 2008 de olucaktı sanırım..Obama şimdilik partisinin adayı olarak seçildi.
KeLL al birini vur ötekine :D Topunun kököne zıkkım suyu.
Bir ülkede (Türkiye demiyorum.) o ülkenin başbakanı kendi ülkesinin toprak bütünlüğünü zedeleyen , parçalamayı amaçlayan bir proje için (büyük ortadoğu) biz o projenin eş başkanıyız diyor ; ve bunun üstüne o ülkedeki insanların yarısının desteğini alıyor ise , o ülke zaten bitmiş demektir.
Şaşırdım doğrusu. Hürriyet genelde sol eğilimli Atatürk'e bağlı yayın yapan bir kuruluştu. Umarım bu işte bir yanlışlık vardır.
Bu harita gafları sadece bizim ülkemizde olsa yine iyi bir durum.Başbakan ,cumhurbaşkanı ve diğer yetkili kişilerin gittiği ziyaretlerde duvarlara asılan Türkiye haritaları bile böyle , ama tabi her iki mevkide ABD'nin kuklası olduğundan böyle şeylere sinirlenmemek mümkün değil.Kendi yöntemim okumuyorum artık böyle haberleri =)
Lucretius : Şaşırdım doğrusu. Hürriyet genelde sol eğilimli Atatürk'e bağlı yayın yapan bir kuruluştu. Umarım bu işte bir yanlışlık vardır.

Hürriyet mi ? :sikkin
Evet. Fakat bir düzeltme yapayım internet sitelerine bakarım, gazate almam. Hergün sürekli çoğu haber sitesini incelerim ve hurriyet&裟de dediğim gibi bir eğilim var bence.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.