Arkadaşlar ben avea kullanıyorum ve çok fazla görüşmeme ragmen 107--150--221 ytl fatura geliyor.Neden olabilir acaba ? İlk başta sordum ilk kullandıgımda 340 ytl para geldi,dediler internetinizi açık bırakmışsınız, tamam dedim kapadım her şeyi ama bu sefer 150 ytl 107 ytl böyle gidiyor.Neden olabilir ??
Bence bi Avea servisine git yaptığın görüşmelerin dökümanlarını iste sonra bi terslik varsa bunu bildir.
Başka çare kalmadı,öyle yapıcaz artık.Her ay en az 100 ytl para ödeyemem.
Niye faturalı hat kullanıyorsun enayimisin?İşadamımı?
İşadamı sayılırım.Kontorlü kullanamıyorum,git bakkala kontor al yükle biraz zor geliyor.Ama işte bugun öglen avea bayiisine gidicem , ögrencem.Sorun oldu turkcell'e geçerim.
öyle yapacağına madem iş adamısın ver kredi kartına talimat konturun bitince otomatik olarak kaç kontor istiyorsan yüklesin... hem hesabını bilirsin hemde hiç konturun bitmez
Kontorlu telefon bana göre degil,tarzım degil.Zaten otomatik ödeniyor faturalarımda.Sadece yüksek geldi,milli konu yapmayın burayı.Bugun gittim ögrendim,meger interneti yine tam olarak kapatamamışım no'ya bastıgınızda çıkmazmış.Hadi bakalım diger ay faturasına

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.