31 Renkli Rüyalar Oteli ♥
, --- 536.88 2376
0
benim 3 tane sorunum var 3 ününde cevapları lazım :)fazla başlık kalabalığı olmasın diye buraya açtım
1)youtube da sevdiğim videoları pc me indirmek istiyorum.varsa linki buraya koyabilirmisiniz
2)dns nasıl değiştirebilirim.youtube a tunnelerden girmekten sıkıldım.tekte girmek istiyorum
3)kes yapıştır siteleri var.bizim yüzümüzü alıyorlar bir ünlünün yüzünü kesip oraya koyuyorlar.kısacası fotoğrafımızı falan koyuyoruz.böyle siteler hangileridir nelerdir bilmek istiyorum:)
2. ağ bağlantılarıma gir ağ bağlantılarımı goruntuleye tıkla mevcut olan kullandıgın baglantıya sag tıkla ozellikler de ağ iletişimi sekmesine gir internet iletişim kurallarının ustune tek tıkla ve ozelliklere tıkla aşagıdaki dns sunucu adreslerini kullan a tıkla yeğlenen dns sunucusuna 208.67.222.222 yaz diğer dns sunucusuna 208.67.220.220 yaz.
Ünlülerin resimlerinin yerine kendi fotoğrafımı koymak için jeturk.com adresine girebilirsin.
Ben Youtube'a programsız direk olarak Google Chrome ile giriyorum.
Buda fotoğraf.
31 Renkli Rüyalar Oteli ♥
, --- 536.88 2376
0
dns değiştirme değilde,chrome u yüklersem her siteye girebilirim ?
www.photofunia veya faceinhole gibi siteler demiştim.jeturk de güzelmiş ama böyle çok çeşitli istiyorum.
peki youtubedan nasıl video indiricez bilgisi olan yokmu ?
edüt : chrome u yükledim.gene hata verdi.işletim sistemim vista home premium !
Youtube'den video indirmen için Vdownloader programını kullanabilirsin.Fakat Youtube kapalı olduğu için program bazen hata veriyor.Google Chrome kullanırsan Dns değiştirmen lazım galiba Youtube'ye girmen için.Benim Dns ayarlı olduğu için giriyor olabilir.