Arkadaslar Dovme Yaptirmak Istiyorum ama
Karar Veremedim ne Yaptiricagima Bilgidiniz
Her Tarz da olur Farketmez
Guzel Tattoo orneklerini paylasirsaniz
Sevinirim
Tesekkurler
bence ilk önce ne tarz olduğuna karar ver yaptırmak için yaptırma
Bir anlamı olmalı yapılan dövmenin. Kolumda şekil olsun diye yaptırıyorsan yaptırma bence çünkü bir süre sonra keşke yaptırmasaydım diyebilirsin. Çevremde diyenler var.

İlle de yaptıracağım diyorsan Nietzsche yaptır sırtının ortasına :)
gamalı haç yaptır :D
Nasıl yaptırırsan yaptır ama bence koluna yaptır sırtına falan kim görecek hem havan olur :)
Dövme yaptıranların kendine göre tarzları vardır.Kimileri kolundaki dövmeyle kız tavlıyabilip insanlara karşı hava atmak için yaptırır,diğerleri ise sırf dövme tutkusu için yaptırır ve bazen insanlara dövmelerini göstermek gibi üzerinde bir sorumluluk hissetmez.Herzaman söylüyorum yine senin için söylüyorum.İlk dövmense görünmücek biyerine yaptır.Nedenini şimdi yazmıyım uzun hikaye.Fakat temeli pişmanlığa dayanıyor.Senin soruna gelirsek ilk dövmen değilse yaptırdığın dövmelerden senin tarzın çıkmaya başlamıştır.Bunu bize değil dövme sanatçısına sormalısın.Her kafadan bir ses çıkar sende yaptırır ilerde pişman olabilirsin.İyi bir sanatçı bulursan güzel Bio Mechanic'e göz atmalısın.

Senin için bir Bio örneği.
Metris Ceza evinin dövmesini yaptır ileride allah korusun hapse falan düşersen kaçmanda yardımcı olur :D

Off Prison Break hastası oldugum nasılda belli oluyor ama =)

Sonradan Eklenen:

Ne yaptırcağına kendin karar ve çünkü renkler ve zevkler tartışılmaz herkesin zevki kendine ama benden sana tavsiye dövmeden çok yaptırcağın dövmeciği araştır. Dövme yaptırmaya karar verdim hadi ahmete dövme yaptırim şeklinde düşünme ilerde cildinde problem yaşamak istemiyorsan dövmenden çok dövmecinle ilgilen dövme elbet bulunur ama işin ustasından yararlanmak zordur...
Bileklerinden başlayıp dirseğine kadar giden alevler yaptırabilirsin. Ben olsam böyle yaptırırdım :)
Nick'ten belli zaten :D
Seneye kışın bende yaptırıcam yaz ayını atlatıyım da..
Malum dövme yaptırdığın zaman 1 hafta yıkanamıyosun 1 ay güneşe ve denize giremiyorsun.
Eğer dövmeyi sadece şekil olsun ve yaptırmak için yaptırıyorsan yaptırma sonradan pişman olursun sonuçta ömür boyu taşıycaksın onu vücudunun herhangi biyerinde.
Eğer kolların genişse yani kas var ise omzunda ve kolunda omzuna yaptır derim. Ben şahsen omzuma yaptırıcam. Yaptıran bir sürü arkadaşım var sırtına yaptırısan yaptırırken kemiğe geldikçe iğne çok fazla acıdığını biliyorum arkadaşlarımdan.
Nereye yaptırmak istediğini sen belirle fakat şunu da göz önünde bulundur. Sürekli görebileceğin biryere yaptırırsan bir zaman sonra artık onu görmekten sıkılır mısın? Bunu kendine bir sor daha sonra yaptır. Çünkü düşünsene diyelim ki eline yaptırdın yazı yazarken,kitap okurken,mouse'u kullanırken vs vs. herşeyi yaparken görüceksin. Bu dediklerimi değerlendirerek yaptırmanı tavsiye ederim sonradan pişman olma ve sonradan pişman olacağın birşeyi yaptırma :)

İyi geceler..
Zaknafein : Seneye kışın bende yaptırıcam yaz ayını atlatıyım da..
Malum dövme yaptırdığın zaman 1 hafta yıkanamıyosun 1 ay güneşe ve denize giremiyorsun.
Eğer dövmeyi sadece şekil olsun ve yaptırmak için yaptırıyorsan yaptırma sonradan pişman olursun sonuçta ömür boyu taşıycaksın onu vücudunun herhangi biyerinde.
Eğer kolların genişse yani kas var ise omzunda ve kolunda omzuna yaptır derim. Ben şahsen omzuma yaptırıcam. Yaptıran bir sürü arkadaşım var sırtına yaptırısan yaptırırken kemiğe geldikçe iğne çok fazla acıdığını biliyorum arkadaşlarımdan.
Nereye yaptırmak istediğini sen belirle fakat şunu da göz önünde bulundur. Sürekli görebileceğin biryere yaptırırsan bir zaman sonra artık onu görmekten sıkılır mısın? Bunu kendine bir sor daha sonra yaptır. Çünkü düşünsene diyelim ki eline yaptırdın yazı yazarken,kitap okurken,mouse'u kullanırken vs vs. herşeyi yaparken görüceksin. Bu dediklerimi değerlendirerek yaptırmanı tavsiye ederim sonradan pişman olma ve sonradan pişman olacağın birşeyi yaptırma :)

İyi geceler..

Gerçekten kışın dövme yaptıracaksan ve Antalya'da yaşıyorsan sana Berat abiyi tavsiye ederim.Antalya'da Berat abinin üstüne yoktur.
ence üc maymun görmedim bilmiom duymadım

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.