arkadaşlar kaç hafta oldu sXe 7.0 cıkmadı inş böyLe kalır yorumlarınızı bekliyorum
Bence adamlar artık pes etti :D
arada oynuom ama bilmiom gene hilesini bulanlar varmi ?
adamlar harbiden pes etti :D neydi o öle ya günde 3er tane sxe çıkıodu küfür ediom gene çıkarıyorlar ne yapacağımı şaşırmıştım :)
6.9 kırmıslar beyler bugun arkadasım soyledı adam hem bı sn de dust2 ct base'den t basesıne gıdıp bıcakla hs atıyo ama yenı surum cıkarırlar mı bılmıyom adamlar cunku 69 surum cıkardı :D adamlar sXe cıkarmaktan bıktı hılecı arkadaslar bıkmadı kırmaktan :D
bıkmazlar =))
evet 6.9 kırıldı etraf hileci doldu yenisi acilen çıkmalı :)
Şu kırılmuş sxe'yi birtürlü ben bulamadım :)
Sxe'den bi cacık olmaz.
Ee kırılan sxe'yi neden yapıştırmıyor bunlar :D Neysede adamlar iflas etti kesin.69 sürüm ne demek ....
Nekadar cikartirlarsa cikartsinlar , Türkiye de oyunu hile yaparak oynamak isteyen bir kitle oldugu sürece bosuna..
C-d zamanında benım sürümler de anti-hile yoktu.. Sonra bi ara çıkarttılar ve yaklaşık 3 ay sürdü.. O zamanlar o anti-hileli C-d'ler her serverda yoktu tabi :) sıf bizim serverda vardı diye ne player çekip popüler olduğumuzu hatta o serverda oynıyanların adının nasıl duyulduğunu ben bilirim tabi ozamanlar pek serverda yoktu Yeni Anet , bitane daha vardı adını unuttum onlar bide biz ^^
helal olsun sXe 7.0 cıkmadı cs durumlar nasıl hileciler varmi
Novice
-0.500001
Leqendary : C-d zamanında benım sürümler de anti-hile yoktu.. Sonra bi ara çıkarttılar ve yaklaşık 3 ay sürdü.. O zamanlar o anti-hileli C-d'ler her serverda yoktu tabi :) sıf bizim serverda vardı diye ne player çekip popüler olduğumuzu hatta o serverda oynıyanların adının nasıl duyulduğunu ben bilirim tabi ozamanlar pek serverda yoktu Yeni Anet , bitane daha vardı adını unuttum onlar bide biz ^^

Bizim Zamanımızda Online da Yoktu Cafede Kackisi Varsa Giriodu Ozmnlar Cafedede int. Yoktu Herkes Cs Oynuodu..
Sexy1 : helal olsun sXe 7.0 cıkmadı cs durumlar nasıl hileciler varmi

Sen nediyorsun benim bile elime geçti :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.