S.a,
Dün de bi topic açmıştım bu olayla ilgili.Görev yönteiciniz devre dışı bırakıldı olayı...
Reg editten hallettim olayı.Pcyi kapattım bi kaç saat sora tekrar oturdum gene aynı şey oldu bu sefer reg edit açılmaz oldu.Ad-aware le tarattım bulduklarını sildim gene de hata dvm etti anti virüsü deactive ettim gene olmadı.Çalıştıra regedit yazınca reg edit penceresi açılıp aynı anda kapanıyo ...
Ayrıca dün gece yan binadan çektiğim wireless bi anda görüş alanından çıktı dedi acaba bu olayın da bi virüsle alakası var mıdır yoksa basit mi modem kapatma olayı mıdır bu ?

Ayrıca bu virüsse çözüm yollarını ve ya hangi viruslerle bunu temizleyebileceğimi söyleyebilir misiniz?

Bi arkadaş forumda SmitfraudFix adlı program silior bunları demiş onu da inndir . com dan araştırdım orda yoktu onun da download linkini verebilir misiniz?Bi yardım ederseniz sevinirim...
AVG anti-virüs ü bi dene istersen..
avast home 4.7 kullanmanı öneririm.
Al sana avast home 4.7 nin lisans keyinide veriim: W53286422H4300A1106-F2PPNWPE
Net geldi olay modemin kapatılmasından ibaretmiş...
Ama şu görev yöneticisi sorunu dvm edio reg edit açılmıor ...
Anti virus yüklemek de istemiorm pcnin tüm düzeni bozuluyo başka bir yöntem bilen var mı ?
Pc'nin düzeni anladıgım kadarıyla zaten bozulmus :) bi antivirüsü indir tarat varsa virüs silsin.. Sonra kaldırırsın programı ;)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.