Silindi
Öncelikle herkeze selamlar;

Sözlerime başlamadan önce birazdan okuyacaklarınızı dikkate almanızı öneririm.

Ben bu sitenin ne sahibiyim , nede sahibinin tanıdığı biriyim.Bu siteyi yaklaşık 2005 yılından beri ziyaret ediyorum, herşey değişiyor. Tasarım değişiyor , üyeler değişiyor , yetkililer değişiyor, Değişmeyen tek şey ise SÖMÜRGEN üyeler.

Genellikle her yardım topiğini açan arkadaşlar hep aynı arkadaşlar. Forum dediğin paylaşım olayıdır herkezin çorbada bi tuzu olmadan hep bana hep bana olmaz. Paylaşım yapıcaksın , yardım yapıcaksın sende yardım alıcaksın. Ben bundan sonra. Açtığı konuyu dökümanlardan araştırmamış veya açtığı tüm konular gırgır ve yardım amaçlı olan arkadaşlara yardım etmiyeceğim. Bazı şeylerden yararlanmak için fedakarlık yapmaları gerektiğini öğrenmiş olurlar.

Katılan ve katılmayan arkadaşlar konu altında yorum yaparsa sevinirim.
tebrikler........
Bazıları da yardımı sevmiyor,
Aman bırak kalsın diyor,
Bende karar verdim artık yardım falan yok!
Zaten bu yüzden yardım etmiyorum. Hangi zihniyetle bir insan sizi tanımadığı halde gelip msn adresinizi eklediğinde kanka naber napıyorsun diye lafa giriş yapar. Dediğin gibi Sömürgen üyeler. Adam msn'i ekliyor kanka naber. Daha dur ne kankası ilk selamın. He birde adam akıllı yardım isteyenler var onlara lafım yok. Ama Sömürgenler daha çok.

+1

Her lafına katılıyorum.
valla bende artık tanımadığım kişiler hariç hiç bir kimseye yardım etmiyorum hiçbir konuda.
Fark etmez.Her türlü yardımı ederim.

"Aga sende varsa göndersene" Hee orda dur bakalım.Kendi emeiğimi de sana göndericek değilim.
Göndersene tarzı birşey bende yapmam açıkcası..
Ama bi yerlerden başlamış bir satırda takılmış biliyorsam yardım ederim..
O konularda bende yardım ediyorum ama adam hiç araştırma yapmadan benim emeğime konmaya çalışıyrda iki çift lafım olur...
Silindi
Moderators
21.9001
up.
her ne kadar uoda script konusunda pek birşey bilmesemde yardım isteyen adama yardım ederim.ama asla msn adresimi versem .bi halt olur hacklenir falam:D
valla ben hem yardım ederim hemde yardım isterim :) ki öylede oluoyr zaten

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.