Akillis :
Sen okudugun bolumu kiz icin okuyorsan ben sana diyecek birsey bulamiyorum ... Kiz icin okumak istiyorsan universite baknz: saglik, hemsire vb. seyleri okuyacaksin ...
Bende Bilgisayar bilimleri okuyorum ve 2 tane kiz var. 2 side cok ii arkadasim ve onlar icin okumuyorum ben bolumumu gelecegim icin 40 yil kral gibi yasamak icin okuyorum ...
Sacma sacma konusmayin sakasini bile yapmayin, Turkiye'de milyonlarca insan var senin bolumune girip bir is adami/kadini olabilmek icin neler vericek insanlar var ...
şurda başıma gelen bişeyi anlatıyorum değişik değişik yorumlar geliyor adamın bakış açısına bak.. kızlar için okuyacak olsam ne yapacağımı bende biliyorum... öyle bir niyetim olsa mühendisliğe girmezdim.. kaldı ki diğer açıdan bakarsan en karizma mühendislik burada makine mühendisliği sadece etiketi bile yeter kızları etkilemek için.. en azından bizim okulda böyle.. ben sınıf ortamından bahsediyorum burada.. ama milletin hayal gücü maşallah tolkein gibi.. yazdığım hariç herşeyi görüyor mesajda... millet gülsün dedik topic açtık şimdi ne hale geldi
Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2007-10-01 21:07, 17 yıl önce)