mrb arkadaşlar.neti sınırsıza çevirdim 49 ytl diye.85 ytl geldi kafayı yemek üzereyim :D

sizce normal mi bu?
benimde sınırsın 1024 ama 24.5 YTL xD
nasıl oluyor ya ben böyle işin.85 ytl gelıyor.

(10,558 GB) kullanmış gösteriyor ttnet'de.
Benimki smile adsl kampanyadan yararlanıyorum 5 ay 24.5 gelicek sonra 49 ama sana baya bir sokmuşlar :asik2
hemde ne soktular.mahkemeyemi başvursam :D abi olurda bu kadar mı olur sınırsız dedik boka çakıldık

geçen ay kotalıyken 8 gb 60 küsür geldi bu ay sınırsız 10 gb 80 küsür geliyor.
Demekki geçirmemişler sınırsıza
Geçen aydan kalanlar olabilir mi ?
Aynı Sorunu Bende COk YasaDım Ögrendimki Bu ay gectiginiz kota bi dahaki ayın faturasına yansıyormus. Ben de Sınırsıza Gectim Hep Fazla Ödedim Simdi Normala Döndü 49 Ödüyorum Artık.
4096 sınırsız 90 ytl geliyor.
Aslan parçası sen hala sınırsıza geçmiş gözükmüyorsun ben bu mereti senelerdir sınırsız kullanıyorum ev kullanısıyım ayda 49 ytl geliyor .

Buraya konu açana kadar gıçını kaldır telekom bayine git derdini anlat bariz sen hala kotalı olarak görünüyorsun 80 ytl gelmesi imkansız ötesi değil imkansız oke git gıçını kaldır telekoma git
Hyr herkes yanlış DÜşünüyor Şahsen Arkdaşımda Sınırsız Telefon FAtursıyla Bİrlikte ödüyor ama sınırsızdır İnternetin çok hızlıdır şimdi KB veremiicem işte oradan yiyordur benimkinde sınırsız 256kb çok hızlı yetiyo bana ayda 12 ytl TTnet Komşudan çekiyoz :D
notic3 : Hyr herkes yanlış DÜşünüyor Şahsen Arkdaşımda Sınırsız Telefon FAtursıyla Bİrlikte ödüyor ama sınırsızdır İnternetin çok hızlıdır şimdi KB veremiicem işte oradan yiyordur benimkinde sınırsız 256kb çok hızlı yetiyo bana ayda 12 ytl TTnet Komşudan çekiyoz :D

Buraya Yazmışsın Komşudan Çekiyorum falan diye ama bu Büyük bir suç.
İnternet Paylaşmanın Cezası var.
Birisi Kalkıp şikayet ederse vay haline (:
Paylaşmanın bir suçu yok eğer kullanıcı sözleşmesinde okursanız her bilgisayara 1 internet düşecek diye bir kaide yok. Local Area içerisindeki her bilgisayara internet dağılabilir. Ben istersem bütün apartmana VDSL çektirirm sadece yapmam gereken bir firma ismi ile çektirmiş olmam.
aradım fatura geldiğinde meşguldu.sonra yakınımla konuşup rymelhone dediği gibi diğer ayı bekliyorum.yine aynı şekilde gelecek olursa düşünürüm.teşekkürler.
banada aynısı oldu sınırsıza geçtim 15 temmuz felandı geçtimde 1 ağustosta aktif olur dediler ağustor faturası 79.90 geldi sonra 49.90

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.