Bugun Gece 12 den Sonra Sıgara Yasagıyla Karsı Karsıya Kalıcaz..Kapalı Ve Topluma Acık Olan Kapalı Alanlarda Sıgara Icme Yasagı Uygulanıcak..Sızce Bu Yasak Beklendıgı Gıbı Cogu Kısının Bırakmasınımı Saglıcak Yoksa Bızı Beklıyen Toplumsal HırGurlemı Karsı Karsıya Bırakıcak..Evet Sızınde Fıkırlerınızı Alarak Sızce Ne Kadar Saglıklı Bır Yontem Oldugnu Tartısalım..
6 Senedir Sigara içiyorum bırakmakacağımı hiç zanletmiyor üstelik yasağıda unutup içeceğimi düşünüyorum çok ceza yerim gibime geliyor
Sokakta içmekte yasaklanıyormu aceba?

Dışarda Sigara içmeye bayılıyorum (:
Sokakta Yok Gıbıme Gelıyorda Izmarıt Atmaya Ceza Var..
valla bu hükümetten ilk defa desteklediğm bişey çıktı hadi hayırlısı :d:d
Ben bırakmam =)
Televizyondan duyduğum kadarı ile son bir yılda sigara yasağından dolayı sadece iki kişi ceza almış.Bunlar AB'ne yaranmak için birşeyler yapıyor.Hepimiz biliyoruz ki bu yasa pek birşey ifade etmiyor :D Benim düşüncem sadece etki alanı olabilecek yerler;

Hastahaneler
Okullar
Devlet Daireleri

Onun dışında bu yasanın uygulanacağına hiç inanmıyorum.

Fakat bir nokta var.Eğer hükümet gerçekten paraya sıkıştı ise ozaman adım gibi eminim ki içen yandı. %500 ihtimalle cezalar kesilir :yes
Her sene bir sigara yasağı tarifesi çıkarılıyor ama icraat yok :)
Bir hatırlatayım;

Yere tükürmenin de cezası var.Uygulandığını duyan gören var mı? Noldu bize birden medeni olup o işi yapmayı bıraktık mı? Yoksa burası malum ülkemi :)
Yanlız Tükürme Yasagı Bukadar Medya Tarafından Vurgulanmadı..Artık Mıllet Sıgara Yasagı Gelmeden Once Yolda Sıgara Icen Adam Dıkkatını Cekmezken Sımdı Mıllet Gozlerıyle Yıcek Insanları..Bana Kalırsa Kullanım Alanları Olarak Yanlıs Yerler Secılmıs..Bar,Kahvehane vb Yasaklanması Benım Cok Gıcıgıma Gıttı..Sımdı Bırsuru Insanın Ekmek Parasıyla Oynamıs Olucaklar..Ayrıca Ogretmenler Okulda Ogretmen Odasındada Sıgara Icmesı Yasaklanmıs..Ben Bılıyorum Sıgara Icmedıgım Zamanlarda Cok Agresıf Ve Sınırlı Oluyorum..Genelde Sıgara Icmeyınce Cogu Kısıde Boyle Oluyor..Ogrencının Soyledıgı En Ufak Bı Laftan Bıle Kalkar Ogretmen 2 Tane Saplak Yapıstırır:DBence Cok Sacma Bı Yasak.
mthN : Sokakta içmekte yasaklanıyormu aceba?

Dışarda Sigara içmeye bayılıyorum (:

Duyduğuma gore sokaklara utanç odaları konulucakmıs orada içilebilecekmiş öyle duydum gerçekmidir bilmiyorum ama en kısa oylu içme boşver :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.