bildiğimiz gibi yarın 10:00'da 8.sınıfların SBS'si var Allah Sınava Gireceklere Zihin Açıklığı Versin(Banada :))
:P abi o sınava çalışmasanda kazanırsın ya sbs 7. sınıf sorularına baktım ing. bi soru vardı hele bakın şimdi :D

-Yukarda bi gülücük var sorusuda şöyle yukarda hangi ifade gösterilmiştir.Şıklarda happy hungry vs :D ya bumudur allah aşkına eğitim ya bizim zamanımızda ne güzel oks vardı şimdi sbs geldi ohh çalışmadan geçin valla kazanamazsanız yuh derim ya :D arkadaşlar allah aşkınıza şu sbs sorularını bi inceleyin ağlarsınız ya :(
geçen sene kolaydı ama bakalım bu sene zor olacak diyorlardı
Master
59.2997
Tüm sınava gireceklere başarılar dilerim.
Herkese Başarılar
başarılar dilerim ama eğitim artık laçkalaşmaya başladı resmen deneme tahtasına döndük..
bende lise 3.sınıf öğrencisiyim.. biz oks ye girdik oks kalktı sbs geldi dediler dedik biz böle şansın :D
sonra liseye başladk dediler lise 4 sene oldu hadi ordanda vurdu abi şimdi oyuncak gibi bir de liseyi tekrar 3 seneye indirmezlermi sinir olmamak elde değil yemin ederim :D
dua edin bize :D
Bize de oks zor zor diyolardı hayvan gibi sorulara çalıştık öle bi sorular geldi ki apışıp kaldım sonra haketmeyeni kazandı biz böle spawnsasla çimentaşta
lise2 terk kimse okulu bırakmasın
eğitimşart
sbsye girenlere başarılar.
Novice
-0.500001
Abi Calısan Kazanır Ve Eger Kazanırsa Ossde Cok Ragatlıkla Kazanır Ben Oksye Calıstım 454 Yaptım Bana Gore Kotu Bi Puandı Ama Yinede Okulum Cok ii Ve Bole Giderse Oss dede Derece Yaparım.. Temeli Saglam Olan Kazanır Genclik
Tüm sınava gireceklere başarılar.
Herkeze Başarılar :) .. 1 Sene Önce Kurtulduk O Naletten :yes
Rahatlıyorum çünkü 3 ay boyunca dershane özentilerini otobüslerde görmücem :) Sırf özentilik olsun diye 20 kitabı sağ elinde taşıyıp sürekli sırıtan tiplerden nefret ederim.
girdik sınava güzel geçti hayırlısı allahtan
Aldarson[EMRE] : girdik sınava güzel geçti hayırlısı allahtan

Emeqinizin Karsiliqini Alirsiniz Insallah :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.