merhaba arkadaşlar daha kullanılmamış satılma sebebi proje'nin iptal'i olup satmak istediğim elimde sadece kasa vardır.

intel Q9650 @ 3.00 ghz 4 çekirdek
8 gb ddr2 800 mhz ram
1280 GB Hard Disk Samsung Marka [ 320*320*320*320 ] 4 adet
fell kasa
4 ram slot'u 2x2x2x2 takılı
16 gb ram destek
ram'lar kingston 10 yıl garanti
diğer parçalar 2 yıl garanti
gigabyte anakart
256 mb ati ekran kartı

konu ile ilgili görüşlerinizi bu başlık altında tartışabiliriz.
fiyat/ 1000 TL'dir.
izmir'de oturmaktayım.
izmir harici il'lere kargo ile karşı ödemeli gönderilecektir.

Bu konu servers tarafından düzenlendi(2009-06-01 01:52, 15 yıl önce)
tüm parçaların garantisi devam etmektemi ?
makina yeni toplatılmıştır ve tüm parçaların (ramlar hariç) 2 yıl garantisi devam etmektedir.
Ram'lerin garanti süresi [ 10 ] yıldır.
Bu gerçekten süpermiş.
:selektor
bu gerçekten süper olan cihaz yeni sahip'ini beklemekte :)
peki parayı yatırmadanmı yatırdıkdan sonramı alıcaz kasayı nasıl güven sağlıyorsunuz firma adı vs verecekmisiniz?
eğer izmir içerisinde oturuyorsan yüz yüze satış işlemi olucak.
yok eğer izmir dışındaysan ödemeyi alacağım aldıktan sonra kargo'ya karşı ödemeli yani kasa geldiğinde kargo ücretini sen ödeyeceksin bu şekilde yollayabilirim.
ben firma değilim eğer izmir'de samimi olduğun arkadaşın akraban vs. varsa öylede olabilir.
yada atla kendin gel :)
işlemcinin önbelliği yada söyle söyleyim cache si kaç MB
L2 Cache Size: 12 MB
aslında makina çok iyi ama işte peşin para lazım hayırlı satışlar :)
teşekkürler saol

makina çok iyi onun yanı sıra + Fiyat'ta çok iyi :)
ekstra olarak ekran kartını yazmayı unutmuşum arkadaşlar k.bakmayın
256 mb ati ekran kartıda takılıdır.
tüm driver'larıda verilecektir.

Bu konu servers tarafından düzenlendi(2009-06-01 01:52, 15 yıl önce)
Silindi
Members
0
Arkadasim , Bu Makina Sunucu icin Fazla Olan Bir ozelliklere sahip .. Ram haric Diger ozellikler Gereksiz ...

Ultima Online iyi Bir Makina istiyen oyun degildir , Aksine Baglanti Ve Upload önemlidir ... Eviniz icinse Fena Degil ..Ev icin se Yine HD Fazla , Ekran Karti Dusuk ..Ama Kesinlikle Cok cok iyi Bir Marka dir Ati ..Diger 512 Mb ekran Kartlarina Tas Cikartir .. Ana Kart da iyi Bir secim ...

Ramlar Kingston , Bildiginiz uzere Bu Markada Ram Olarak En iyi Marka ... urun Markalari cok iyi ... Ama Dedigim Uzere Sunucu icin Gereksiz bir Makina .. Makinanin ozellikleri artinca zannediyormusunuz ki daha iyi oluyor .. Uo Baglanti ile Tumlesik Bir Oyundur ... Unutmayin
Ultima10Line : Arkadasim , Bu Makina Sunucu icin Fazla Olan Bir ozelliklere sahip .. Ram haric Diger ozellikler Gereksiz ...

Ultima Online iyi Bir Makina istiyen oyun degildir , Aksine Baglanti Ve Upload önemlidir ... Eviniz icinse Fena Degil ..Ev icin se Yine HD Fazla , Ekran Karti Dusuk ..Ama Kesinlikle Cok cok iyi Bir Marka dir Ati ..Diger 512 Mb ekran Kartlarina Tas Cikartir .. Ana Kart da iyi Bir secim ...

Ramlar Kingston , Bildiginiz uzere Bu Markada Ram Olarak En iyi Marka ... urun Markalari cok iyi ... Ama Dedigim Uzere Sunucu icin Gereksiz bir Makina .. Makinanin ozellikleri artinca zannediyormusunuz ki daha iyi oluyor .. Uo Baglanti ile Tumlesik Bir Oyundur ... Unutmayin

hocam sen ultima online için diyorsun ama bende cs için yorum yapacak olursam bu makina tam ideal derim :) hatta 3.0 değil 4.0Ghz olsa bile bana uyar ;) sonuçda counter-strike serverları için çekirdek hızı ne kadar hızlı olursa oyunlar o kadar hızlı map değişir o kadar fps yükselir..(serverlar için bahsediyorum evde oynamak için değil )
Novice
11.9
Ben izmirde oturuyorum pm den bana telefon numaranı ulaştırır mısınız ?
öncelikle yorumlar için tşk ederim. birinciden başlamak gerekirse.

@Ultima10Line
yazına cevap:

server makina derken sen oyun server'i falan anlamışsın galiba ?
server makina , oyun'la alakalı değil bu bir sunucu'dur. sen oynadığın oyunla kıyaslama yapmıssın sanırım.
bu sunucu web hosting , vps gibi işlemlerde genelde kullanılır.
senin bahsettiğin olay farklı birşey anlamadım ama oyun'la alakalı değil sanırım açtığım konu başlığıyla alakalı'ki karıştırmış olacaksın.

@TSuN@Mi
yorum için teşekkürler.

@Mira

PM atıldı.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.