Bu konu ZoLLy tarafından düzenlendi(2008-07-02 09:24, 16 yıl önce)
elini saçına attığında tellerın gelmesi normal bir$ey. eğer sac dökülmesi ırsi bir$ey ise jole kullanip kullanmaman sonucu etkilemeyecektir. en azindan yava$latir, babanin saclarinin olmamasi senin saclarinin kesin döküleceği anlamina gelmez. bu bir hastalik değildir yani dededen babaya, babadan sana geçiçek diye bir kaide yok genlerle alakalidir babanda vardir, sana geçmez torununa geçer böyledir bu. dış etkenlerede gelince: fon çekimi, sac spreyi(sabitleyici veya sprey boya), jole, oksijen suyu veya boya gibi kimyasal içerikli maddeler saça zarar verir, jolenin içinde bulunan alkol saçlarının beyazla$masina ve gucsüzle$mesine sebep olur ayni zamanda sprey de öyle. sana tavsiyem jolden kurtulman ve saclarini hergun bol suyla yikaman $ampuan, sabun kullanmadan. illede jole den vazgecemiyorum dersen alkolsuz ve islak jolelerden kullan saclarinin dibine doğru değil sadece uc kisimlarina dogru sür. ayrica dokulmeler cok ilerlerse bir eczaneye dani$mani öneririm. bir ilginç nokta: buyuk babam saclarini her yaz kazitip sarimisak ve zeytin yagi surerdi ve 70 ya$inda bile cok gür saclari vardi.

Bu konu 05 tarafından düzenlendi(2008-07-01 06:48, 16 yıl önce)
Benim babam her yaz saçlarını kazıtıyor ve motora biniyor ama onun da saçları çok gür...
Yani iş kazıtmakta başka koca karı ilaçlarında değil,
Biri dalga fln geçerse onları kandırmak için;
-lösemiyim abi, tarzında laflar söyleyebilirsin,
Bazen komik olmuyor ama...
Veya tamamen kazımazsın ama bayağı bi küçültürsün,
Ki bu da iyidir,
NOT;Bi kaç hafta saçın yok değilde kendin kestin diye böyle duruyo diye düşünürsen düzelirsin hem de jmle möle öyle kafayı zorlayan şeyler kullanmadığın için saçların bi rahatlar...Bir de saçın arasına Acun gibi boya gibi birşey yapıyorlar bu saçını daha kötü yapıyor ama saçın varmış gibi gözüküyor.Olmadı baban zenginse saç ektir bi hafta sokağa çıkma sonra gür gür saçlarla dolaş etrafta :)

Bu konu ZoLLy tarafından düzenlendi(2008-07-02 09:24, 16 yıl önce)
Kardeşim kafana takma şuan yokmuş bunu dert edip stres yaparsan o sadece seni yıpratır.Bekle zaman ver bazen saç hastalıklarıda olabiliyor mesela sadece bir bölüm dökülüyor vs.Strest te duyduğuma göre saçı döküyormuş.Bu yüzden zamana bırak.
Benim de saçlarım seyrektir ama doğuştan ben toplam 5 sene boyunca jöle kullandım 5 sene sonra aptallık ettiimi öğrendim vede 5. sınıftan sonra tamamen bıraktım şimdi hiç jöle kullanmıyorum şampuan kullanıyorum hafif sıck suda saçlarımı yıkıyorum vede su anda cok ama cok :D uzadı saclarım yağlanıyor tabı ama 2 gunde bır banyo alıyorum ben elımı sacıma goturdugumde ohooo saclar bendede cok gelıyor ama bende cok fazla yok sen jöleyi bırak kızlar için sürüyorsan dilinin uzun olması gerek !
Benim saçların durumu şuanda felaket her banyoya girdiğimde elim sırf saç doluyor en az 100 tane saç teli neredeyse :D. Yaklaşık 2 yıldır bu durum böyle devam ediyor fakat hala saçlarım çok fazla fakat ön taraflarda seyreklikler oluşmaya başladı.
beyler o dert bendede var bana gore saclarim
seytrek fakat herkez Dior degil
bende gidiom aynaya bakiom degil gibi sonra baska yerde bakiom seyrek dipleri gozukuor cok taktim bu aralar AMA bence isikla alakali

sacimi kazittim Bunun yuzunden :D
benım burnumu gecıyodu saclarım kazıttım acaıppp rahatladım fena gurlestı yılda 1 yapılmalı derım

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.