Merhaba Arkadaşlar Bu Son Zamanda Rapidshare den Free Den Dosya İnidiremiyorum .. :( Bugün Bi Harddisk Bölme Programı İndiricektim Ama Boyle Bir Guvenlik Koduyla Karşılaştım .
Bu Kediler Ne Yaaa :D Bu Kedilerin Sırrını Çözen Warsa Lütfen Soylesin Lutfen :(

Saygılarımla : )

Resmi Büyütmek İçin Tıklayın ..
Kod Yerıne Sadece Kedılerı Koyucaksın.5NOW Yazsaydın Indırırdı..
Dikkatli bakarsan kediler ve köpekler var burda verdiğin resimdeki kod

5 N O W

Köpek işareti olan karakterleri girmiyorsun, sadece kedi olanları gireceksin.
Çok Teşekkür Ederim : )
Olm Kafanmı Guzel Kedı Resımlerı OLAN Sayıları Koyucaksın Iste Daha Nsaıl Koyuan..Kutucagaa Cıger Koyup Kedılerımı Cekıcen..
adam ingilizce bilmek zorundamı böyle ters cevaplar yazıyorsunuz?
Puhahahah :D:D:D:D

Anladım Çok Teşekkür Ederim İniyo Şimdi :D
@[Taylan]

Bak Burda Ne Dıyorum:: Kod Yerıne Sadece Kedılerı Koyucaksın.5NOW Yazsaydın Indırırdı..::

Burada Herhangıbır Ingılızce Kelıme Varmı.

Raven Ne Demıs:::Köpek işareti olan karakterleri girmiyorsun, sadece kedi olanları gireceksin.::

Burada Herhangıbır Ingılızce Kelıme Varmı..

Sen Bence Bıraz Kıtap Oku Okuduklarını Anlamıyosun..Anlamadıgın Seylerede Zıplıyorsun..
bak güzel abicim adam sormuş ne yapcaz diye 2 adam cevap vermiş orda ingilizce yazıları türkçeye çevirmiş orda iniglizce kedi olan harfleri koyun diyor buraya kadar sorun yok sonra adam demişki saolun yaptım tşeekkür ederim yazmış olay kapanmış sen diyosunki kafanmı iyi bilmemne adama türkçe yazmışlar okumuş anlamış sen nerelere getiriyosun konuyu bana kitap oku diyen güzel abicim
Once Yasına Bak Sonra Bana Abım Dıyecek Sewıyeye Gel Tamamı..Sor Bakalım Bı Ona Ben O Msjı Attıktan Sonra Postunu Degıstırmıs Degıstırmemısmı Dıye..Kedılerı Nereye Koyucam Dıye Post Atmıstı..Bende Ondan Sonra O Yazıyı Yazdım..Asıl Sen Zıplama Savuncaksa Kendısı Savunur Kendını Sana Dusmez Onu Savunmak..
Kaldıkı biraz araştırsa Anemon yazdığı o güzel dökümanı görür :)
tedbunndy : Once Yasına Bak Sonra Bana Abım Dıyecek Sewıyeye Gel Tamamı..Sor Bakalım Bı Ona Ben O Msjı Attıktan Sonra Postunu Degıstırmıs Degıstırmemısmı Dıye..Kedılerı Nereye Koyucam Dıye Post Atmıstı..Bende Ondan Sonra O Yazıyı Yazdım..Asıl Sen Zıplama Savuncaksa Kendısı Savunur Kendını Sana Dusmez Onu Savunmak..

Ben sana abicim dediysem senin benden 4 yaş 4-5 yaş büyük olmandandır sana gösterdiğim saygıdandır ayrıca ezilenleri savunmak benim hayat ülkümdür
Yakında 178 x 159 + (-58 + x)
X + y / 4 = z

Z / y = X

ise X'in değeri kaçtır?

Gibi bi kod sistemi yaparlar :)
@Taylan
Tamam Neyse Salla Gıtsın..Demek Sen Onun Ilk Yazdıgı Yazıyı Gormedın..
O kadarda değl artık :selektor

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.