Arkadaşlar ben ticaret meslek lisesi öğrencisiyim
Polis olmak için ne yapmam gerekiyor. Polis kolejine vs. mi gidicem yoksa üniden gidebilir miyim ayrıtılı olarak anlatabilir misiniz.
polis memuru, yunus, çevik kuvvet ayrı şeyler mi gerektiriyor.

ayrıntılı şekilde anlatacak veya link yollayacak varsa minnettar olurum.
Artık polis kolejine gitme zorunlu oldu.Bu seneki öss'den sonra polis kolejine alımlar bitecek.Liseye başlamadan önce seçmelisin yani. Üzgünüm yapacagın bir şey yok,eger lise 4 ögrencisi degilsen.Ama askeriyeye gidebilirsin,orasıda güzel.Ama en fazla subay rütbesine kadar gelebiliyorsun sanırsam.
Hayır benim kuzen uni ye Hava Harp okuluna gitti pilot oldusuan Kıdemli Yüzbaşı
Benim bildigim pilot olabilmek için askeri liseyi bitirmek gerekiyor.Diger türlü anca sivil pilotluk oluyor.Ayrıca benim edindigim bilgi askerin tekinden geliyor ... Ama sen öyle diyorsan öyledir.
Novice
-0.500001
Benimde Bildigim Uniden en Fazla Subay Olabilrisin Bn Als De Hepsini Kazanmıstım Ama Mulakatta Gozden Kaldım..Hala Gozlerime Kfr Ediorum..
Benim kuzen Normal liseyi bitirdi eminim üni sınavlarında girdi girerken yapılan mulakatları felan geçti saglık sorunalrı felan tam mıs cıakrken okuldan mezun olurken kalbinde ritim bozuklugu oldugu için pek fazla uçamıyor nekadar sinir bi olay :D
Spawnsas :
Nowanka : Benimde Bildigim Uniden en Fazla Subay Olabilrisin Bn Als De Hepsini Kazanmıstım Ama Mulakatta Gozden Kaldım..Hala Gozlerime Kfr Ediorum..

oks'de kaç yaptın ? :P

Bizim zamanımızda OKS yoktu SBS vardı :) 114 yaşına gelmiş adamın zamanında ne vardır kim bilir :)
Novice
-0.500001
Spawnsas :
Nowanka : Benimde Bildigim Uniden en Fazla Subay Olabilrisin Bn Als De Hepsini Kazanmıstım Ama Mulakatta Gozden Kaldım..Hala Gozlerime Kfr Ediorum..

oks'de kaç yaptın ? :P

454.Blmem Kac:p
:) Girmedim ki , kolejde okumanın bir faydası sbs e gir girme kolej lisesine gidebiliyorsun :) Karne yeterli oluyor

Bu konu Some_one tarafından düzenlendi(2008-11-27 23:59, 16 yıl önce)
Novice
-0.500001
Oradan Oss ye Girmeden Unisine Orandan da Ozel Okulda Calısmaya Baslıorsun Heralde:)

Buarada Arkın Sorusunda Bisey Aklıma Gldi Bnmim Bldigim Kpss i Kazanırsan Ypıorsun Ama Ustune Birde uni Okumussan Daha Fazla Ucret Alıorsun Ama Deismiste Olabilir

Buarada Sn Kac Yptın Spawnas?

Bu konu Nowanka tarafından düzenlendi(2008-11-27 22:53, 16 yıl önce)
Novice
-0.500001
Saptım Bile Suan 6 Sınav Olduk 4 ü 1 ; 2 si 2

Sbs Ye Giricek Olan Varsa Bunu ii Okusunlar:Eger lise 1 de Rahatlıcaklarını Sanıyorsanız Hic Bosuna Hayal Kurmayın!..
Sbsden 485 puan aldım hiç çalışmadıgım halde 2 yalnışım da dikkatsizlikten :(
Ne sbs'si lem :D Kafam karıştı Lgs vardı :) Lise giriş sınavı :) Çok uzun zaman geçti tabi hatırlayamamak normal.
şimdi bende mücarat edip başlıyacağım için detaylı bilgi verebilirim

iki yolu var orta okuldan sonra sınavıyla polis kolejine girebilirsin ki yaşın iştibari ile imkansız

yapabileceğin tek yol şu öss sınavına girersin minimum 200 puan alirsin polis meslek yüksek okulu var ona başvurup gerekli şartlarda yerindeyse boy pos ailende bi kişinin karakolla işi olduysa dahi güle güle diyebilirsin gibi ağır şeyler var diyelim ki başvurunu yaptın

tekrar yazılı sınav ve mülakattan sonra okula girip 2 sene okuyorsun ve ver elini göreve öncelikle doğuya atanıyorsun orada yerine göre 3 olur 4 olur görev yapıyorsun ohal bölgesi ise 5 6 yılda olabilir neyse işte artık polissin :)

dipnot: torpilin yoksa boşuna başvurma :)
Fearsome : şimdi bende mücarat edip başlıyacağım için detaylı bilgi verebilirim

iki yolu var orta okuldan sonra sınavıyla polis kolejine girebilirsin ki yaşın iştibari ile imkansız

yapabileceğin tek yol şu öss sınavına girersin minimum 200 puan alirsin polis meslek yüksek okulu var ona başvurup gerekli şartlarda yerindeyse boy pos ailende bi kişinin karakolla işi olduysa dahi güle güle diyebilirsin gibi ağır şeyler var diyelim ki başvurunu yaptın

tekrar yazılı sınav ve mülakattan sonra okula girip 2 sene okuyorsun ve ver elini göreve öncelikle doğuya atanıyorsun orada yerine göre 3 olur 4 olur görev yapıyorsun ohal bölgesi ise 5 6 yılda olabilir neyse işte artık polissin :)

dipnot: torpilin yoksa boşuna başvurma :)
tşkler çok işime yaradı bu. yukardaki mesajlardan sonra moralim bozulmuştu. saol tekrar :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.