Disney Online stüdyolarının uzun zamandır geliştirmekte olduğu, ünlü Karayip Korsanları film serisini temel alan Pirates of Caribbean Online sonunda tamamlandı. Disney büyük bir süpriz yaparak devasa-online tarzında olan oyunun (MMO) bedava indirilmesine ve oynanmasına izin verdi, ancak bazı özellikleri kısıtlayarak.
Buradan oyunun resmi sitesine ulaşabilir, hesabınızı oluşturduktan sonra oyunu indirip oynayabilirsiniz. Ancak bu bana yetmez, ben tüm denizlere açılmalı, devasa-online’ın hakkını iyice vermeliyim diyorsanız yani kısıtlanan özelliklerden mahrum kalmamak istiyorsanız; ilk ay için 4,95$, devam eden aylarda ise 9,95$ ödemeyi göze alıyorsunuz demektir.
Pirates of Caribbean Online filmdeki karakterler ile etkileşime girmeyi, kendi geminize ve ekibinize sahip olmayı, diğer oyuncuları yağmalamanın zevkine varmayı vaad ediyor. Denemeye değer.
----------0----------
Oyun çıkalı bir süre oldu bende 1 haftadır oynuyorum fakat 1 haftadır basic member ( yazın unlimited olucam o ayrı

) olarak bile hiç sıkılmadım diyebilirim ana sayfada ve oyun inerken 2 adet trailer var ordan izleyebilirsiniz. Oyun 1mbit internet hızında 15 dakikada iniyor oyunda jack sparrowdan will turnera kadar her karakter var. ( npc olarak size görev veriyor ) 15 dakikalık yüklemenin ardından karakterini çok ayrıntılı bir şekilde yaratıyorsun daha sonra tutorial aşamasındayken başlangıç adası yükleniyor tutorial bittiğinde başlangıç adası(port royal)na atıyor seni orda görevleri yaparken de denizleri yüklüyor kısaca yüklenirken aynı zamanda oynuyorsun.(ilk 15 dakikalık süreç hariç)
Oyunda başkalarının tayfasına katılıp başkasının gemisinde olabiliyorsun dümene geçip gemiyi kullanabilir veya topların başına geçip türlü türlü atışlar yapabilirsin henüz oyunda 9 adet gemi var fakat çoğu için unlimited olmak gerekiyor.Silah olarak kılıc-tabanca-kara büyü vs. kullanıyorsun ayrıca silahlar için yeni skill level atlayınca değil silahın level atlayınca geliyor. Hayalet gemilere hasar verip kancayla karşı gemiye geçip yağma bile yapabiliyorsun kısaca tayfanla denizlerde eğlenceli maceralar yaşıyorsun değişik hazine sandıkları yağmaladığınız gemilerdeki eşyaları vs. alabiliyorsunuz.
Resimler: