Bugun Pc yi acıtıgımda hafif bi yavaslık vardı ama hersey normaldi cs ye girdim gayet rahat oynadım lag felan yoktu cs yi kapattım mozilla firefox u açmaay bi calıstım program 5 dk da acıldı adres cubugu anca yerine geldi acayip sekilde kasıyodu mozillayı acmaya calısırken pc kilitleniyor çok kotu bir durum mozillayı silip bastan yuledim aynı sorun devam ediyor son çare olarak format atmayı dusunuyorum vakit bulunca sizce format atmadan yapabilecegim birşey varmı.
36
İstanbul / Göztepe
, Türkiye
184.70
154
0
Operayı dene bide bakalım onda yapıcakmı sistem dosyaları neredeyse aynı
sxe warsa onu sil bendede aynı sey war sxey i kaldırınca geci0
35
İzmir
, ---
152.66
326
0
virüs taraması deneyebilirsin
Virus taraması ypatırdım birsey cıkmadı birde bazen mozillayı acmaya calısırken mavi bi ekran cıkıyor yazılar flean var sorna pc kapanıyo tekrar acılıyo sxe yi silicem simdi bakalım bişi deişicekmi
Sxe yi silincede birşey deişmedi operayı indiricem hafif pc dede kasma var eğer devam ederse format atıcam mecbur
system32 ye virus girmiş.yapıcak bişey yok bence format at.aynısı benim basıma gELdi
hocam sakın olarak onerıyorum pc nize virus gırdıgınden suphemı duyuyorsunuz sakın taratmayın hıc bı cozumu yok tarattıgınızda antıvirus tum yazılımı sılıyor ve pc eksık dosyayla calısıp kasılmaları öne sürüyor yanı anlıyacagınız ne varsa pc ye vırus gırecegı anda onlem almak gırdıkten sonra caresı yok tek care format eğer virusden suphe duyuyorsan format at başka caren yok
Ne Mozillası Google Chrome kullansana.
ne bugu var allahını severseniz böyle prof gibi konuşmuyormusunuz ayar oluyorum ne açığından yararlanabilirsin abuk subuk konuşmayın ya açığı olmayan sistem dosya vsmi var tövbe yarabbi
gerektiginden fazla cpu yiyo arkadasım dene bakalım bi.test asamasında daha
Ben Google Chrome kullanıyorum ve hiçbir zararını görmedim.Belki bir pencerede 10 tane sayfa açıyorumdur.Ne kasma var ne bişey.
bug var diyorsun bug kasma olabilir bunun bugla ne ilgisi var bugu olsa ne olur hanginiz faydalanabiliceksiniz? windowsunda açıkları var kullanmayalım? google birşey yapıyorsa baştan savma yapmaz
herkeze gore degisiyo bana gore işe yaramaz, nese konu saptı.