S.a Arkadaslar Benim Sorunum şu.Sabah pc imde hiçbir sorun yokken aksam dershaneden geldm açmaya çalıştım ama bir takım sorunlarla karsılastım.Pcyi acıorum normal acılıyor fakat "Windows Olagan Şekilde" Başlasın gibi bir ekran cıkıyor baslatıyoruz.5 - 7 sn sonra tekrar en bastan baslıyor.Nasıl yapabilirim?Bir kaç kişiye Sordm fakat format dediler Baska Bir Çözümü yokmudur bu işin?Onemli bilgiler var cunku?Acil Yardımlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar Ve pc su an evde öyleeceeee duruyor :|
ms dos kipinde(güvenli mod) acılıyorsa pc:

çalıştırı aç
msconfig yaz enterla.
Cıkan pencerede "sistem geri yükleme" yi seç geçmiş bir güne geri al.Sorunu giderebilir sanırım.Bir de hard disk ve ramları kontrol et soketlere iice oturdugundan emin ol..
Yok Güvenli Mod da da denedim tekrar başa dönüyor :S
Hmm.Pek olacagını zannetmiyorum ama sen bi ram ve hard diskini kontrol et.Ramların üstüne azcık bastır soketlere otursun.

BIOS ayarlarında bi sorun olabilirmi ki acaba? :O_o
bilmiyomki eve gidip format atmatan önce size danışim dedim.Neyse Çok saol Artık hdd ve ramı denerim olmadı format :S
Benım harddiskim bozukken öle bir hata ile karşılaşıodum,çok gıcık bir sorun gerçekten allah yardımcın olsun :) bu arada hddimi değiştirdim bozuk olduğu için haberin olsun
Format Attım Bile :S

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.