27 dolar gözüküoda ne kadar gerçek tartışılır bilinmi
ufukkotan : :O_ola get yalan dolan palavra entirila

Daha düzgün bir dille konuşur musun ?
ya hadi anladim 27 dolari veriyor adam mantiksiz olan 3 olay var.
1.)27 Dolar Basta Vermesi
2.)Her Adam Senin Hesabinin Uzerinden Account aldiginda 1.25 dolar vermesi [bu az bir miktar degil]
3.)paypala aktarmaniz icin 75 dolar paraniz olmasi gerekmekte.

Yukaridaki Soruda Cıkarabilecegimiz Sonuc Hangisidir.
a)Adam Cok Zengin Ve Deli.
b)Adamin O Kadar cok Parasi Varki Bankaya Sıgmıyo Parayi Koyacak Yer Bulamamis Dagitiyor.
c)Adam Paypal vs gibi Sitelerin Buglarini Bulmus Olabilir..
d)Bizi yiyiyorlar..

Bende Bu Soruya Bir Acıklık Getirelim.

Benim Cevabim
(b)
Bu Sistemle Bazıları Knight Cash & Premium Alıyor .
Ama Oldugundan Eminmisiniz ?
Spyk : Modeme Res atarak kastım 76$ 75$ ı paypala attım 5 days dio yani 5 gün içinde atılır yaklasık 1 hafta sonra geldimi gelmedimi yazıcam :) gelirse sömürürüz :P

9 gün oldu varmı bişiler ?

falcon böle saçmalık olmaz bence;-)

kanıt göster inanıcam ama yok böle birşey

madem var ben hesap alayım ikide bir bütün emaillerimle

birgünde 6000$ ?
valalha ben 1 gunde uyumam 9999999999999 yaparim :D
bunda bir iş vardır.kimse kimseye bedavadan para vermez.
spawnas öle diosunda sen tıklıon adama 27$ alıo ee bunu yapan adam acaba kaç $'s alıodur acaba bak sonunda SsS WAR :D daolarlar :D
ben o linke hiç tıklamadım

böle başlıklar bu sitede en az 10 kere açıldı

hepside denendi ama tutmadı ;)
arkadasim biraz mantikli dusun bu soyledigine en mantikli olarak anlayacagin bir cevap veriyorum internet uzerinden oyunlar var adam kesiyorsun bakkal falan soyuyorsun para veriyor gosteriyor o parayi sana orda dimi buda onun gibi bir sey olabilir oyledir demiyorum bak olabilir diyorum dogrudur yanliştir bilmiyorum ama yanliş gibi gozukuyo zaten siteyi actiginda sitede meymenet yok ama olan birisi burda cıkıp oluyo denedim buda ss ler desin tamam inanacam ama kimse somut bir kanit gostermiyo burda bize tek duydugumuz fasa fiso knight metin2 cash aliyorlar kanit gostersinler bizde alalim
hayır varsa kanıt uyumuycam bu gece yapıcam

bana kanıt gösterin

varsa gösterin yaw

alcağım telefonu falan alayım bu geceden :)
olsada bizde istedigimizi yapsak :D
Expert
34.0001
gerçekmidir bilmemde parayı vermemek için herşeyi yaptıklarını biliyorum. Siz pay pal hesabına göndermek istediğinizde gelen mail i dikkatle okursanız orda buldukları hataları sıralıyorlar ve paranızı sıfırlıyorlar boşu boşuan bekliyorsunuz. (kesin hata buluyolar!)
Spawnsas :
Spyk : Modeme Res atarak kastım 76$ 75$ ı paypala attım 5 days dio yani 5 gün içinde atılır yaklasık 1 hafta sonra geldimi gelmedimi yazıcam :) gelirse sömürürüz :P

9 gün oldu varmı bişiler ?

falcon böle saçmalık olmaz bence;-)

kanıt göster inanıcam ama yok böle birşey

madem var ben hesap alayım ikide bir bütün emaillerimle

birgünde 6000$ ?

Bu Gibi Paran Veren Sitelere Tıkladığımızda Bunlara Otomatikman Sitelerine Hit Geliyor Ve Googlenin Bir Kanpanyasından Yaralarlanıp Günde Milyarlar Kazanıyorlar . Paypalla Alınan Para Elimize Geçmiyor Ama İnternet Üzerinden Alışverişler Yapabiliyoruz . Bu Konuyla İlgili İnternette milyonlarca topicler açılmış araştırmanızı tafsiye ederim :)
Expert
34.0001
paypal hesabından kredi kartına para yatırabilirsin.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.