Evet arkadaşlar bugün yerleştirmeler açıklandı =) Kim nereyi kazandı merak ettim?
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)
BOZKIR MESLEK YÜKSEKOKULU
BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI
benim kuzenimde Sabancıyı kazandı.
kznmm İzmir 9eylük hukuk =)
Öss'nin kalkması çok kötü oldu ya şimdi 1 sınav yerine ygs ve lys'ye gireceğiz.Tek güzel yanı var kat sayı kalktı :) en çok beni sevindiren bu.
berkancık : Öss'nin kalkması çok kötü oldu ya şimdi 1 sınav yerine ygs ve lys'ye gireceğiz.Tek güzel yanı var kat sayı kalktı :) en çok beni sevindiren bu.

Şimdi daha avantajlı oldu...
Ya ne avantajı?Öss'de en azından nelerin çıkıp çıkmayacağını hangi konudan kaç soru çıkacağını biliyorduk ya şimdi?Daha tam net olmayan neler var.Öğrencilerin aklında soru işaretleri varken nasıl sınava hazırlansınlar.
kat sayı niye kalktı yahu ? ben 10 saat zor bir soruyla uğraşıp , kolay sorularla aynı puanı alacaksam bütün leblebileri çözüp bitiririm sınavı ?
berkancık : Ya ne avantajı?Öss'de en azından nelerin çıkıp çıkmayacağını hangi konudan kaç soru çıkacağını biliyorduk ya şimdi?Daha tam net olmayan neler var.Öğrencilerin aklında soru işaretleri varken nasıl sınava hazırlansınlar.

Öğrendiğime göre şimdi ki sınavlar daha kolay olacakmış. Kısacası herkezi üniversiteli yapıcaklarmış. Amaçları buymuşta, bizim tek yapmamız gereken internet vb. şeylere ara verip, düzenli ve programlı ders çalışmak... Çalışmak o kadar çok zor olmasa gerek ki, doğuda birçok köyde ki gençler üniversiteyi kazanıyor... Hadi hayırlısı.
Almanya'da 70 bin Saglik Kurumu... 8 bin kilise,

Fransa'da ise 60 bin saglik kurumu... 9 bin kilise

Türkiye'de 7 bin saglik kurumu...70 bin cami

olduğunu biliyormuydunuz?

oLabiLiR. Fakat Ben Türkiye'de o KadaR aZ saĞLıK kuRumu oLduğUNa iNanMıyoRum.. :S
evet o pardon benim aklımda başka birşeyler varken yazmışım zuhah... "kolay sorularla" bölümünü değiştirelim..
masterfake : Almanya'da 70 bin Saglik Kurumu... 8 bin kilise,

Fransa'da ise 60 bin saglik kurumu... 9 bin kilise

Türkiye'de 7 bin saglik kurumu...70 bin cami

olduğunu biliyormuydunuz?

oLabiLiR. Fakat Ben Türkiye'de o KadaR aZ saĞLıK kuRumu oLduğUNa iNanMıyoRum.. :S

istatistik bu ve doğru.Ayrıca kat sayı dediğimiz hadise hangi alanda olursan ol istediğin bölümü seçebileceksin demek :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.