Merhaba ArkadaşLar

uLtima-Strike Yeni Tasarımına geçmeden Önce OnLine SAyısı 70 - 110 Arası İdi... Tasarım Değiştikten Sonra GözLemLerimDe OnLine Sayısı 60 ın Üstüne Değişti Bunu Neye bağLıyosunuz Ve Neden BöyLe OLdu ??
Oto girişte bir problem var ben her girişimde tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum ondan bazen misafir takılıyorum. Örn. şu an 195 misafir var :)

Şu başlıkta da belirtmiştim unutuldu gitti;
https://www.ultima-strike.com/forum/duyurular/ultima-strike-4-yasinda-q35238#np

Ayrıca millet yaz tatiline falan gittiği için daha az kişi giriyor olabilir.
1 saat boyunca işlem yapmazsan siteden düşüyorsun ve misafir olarak gözüküyorsun o yüzden olabilir .
Bu konuya tıkladığımda bende siteden düştüğümü farkettim . ;-)
Eskisinde çıktığın zaman yine de online gösteriyordu.
Neden o değil. Sitenin alt yapısı değişti. URL'lerde değişti arama motoru bunu indekslemesi ve alt sayfalarının prlerinin güncellenmesi zaman alıcak. Site tamamen 1 ay içinde indekslenir daha sonra ilk PR güncellemesinden sonra sitenin online sayısı eskisindende yüksek olucak.

@Narsia
Sitede olmadığın zaman göstermeme diye birşey yok. Online sayısı üretmenin mantığı sitede görüldüğü son zamandan itibaren timeout olmasıdır. Bizde timeout zamanı 1 saat. 1 saat sitede var olduğun sayılıyor. Yani biz siteye günde 1 kere girdiğinde, bütün gün seni online gösterip insanları kandırmıyoruz.

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2008-06-30 18:37, 16 yıl önce)
Hazır konu açılmışken bir noktaya değiniyim.Ya bu yeni arama motorundan ben hiçbir şey anlamadım.Eskisi daha güzeldi sanki bunda hiçbir şey bulmuyor :S
**Bilocan** : Hazır konu açılmışken bir noktaya değiniyim.Ya bu yeni arama motorundan ben hiçbir şey anlamadım.Eskisi daha güzeldi sanki bunda hiçbir şey bulmuyor :S
Arama motoru google alt yapısı ile çalışmakta. Yine yukarda bahsettiğim olaya geliyoruz. Site 1 ay içinde tamamen indekslendiğinde, en olası sonucu google mantığı ile bulacak. Şimdilik etiketler bolumunden site içi aramada yaptırabilirsiniz.
Benim gördüğüm kadarı ile eski arama motoru arama sonuçlarını gruplar halinde göstermesinden dolayı daha hoş duruyordu fakat taradığını bulma konusunda yeterli değildi , şuandaki ise { google arama } arama bakımından iyi fakat sonuçları dağınık göstermesi ve çok sayıda sayfa olmasından dolayı pekte hoş durmuyor.

@Lucre
Toplam kişi sayısının eskisinden o kadar fazla bir farkı yok bizim değinmek istediğimiz kullanıcı düştükten sonra ziyaretci olarak gözüktüğü için kayıtlı kullanıcı sayısının az sanılması.
Lucretius :
@Narsia
Sitede olmadığın zaman göstermeme diye birşey yok. Online sayısı üretmenin mantığı sitede görüldüğü son zamandan itibaren timeout olmasıdır. Bizde timeout zamanı 1 saat. 1 saat sitede var olduğun sayılıyor. Yani biz siteye günde 1 kere girdiğinde, bütün gün seni online gösterip insanları kandırmıyoruz.

İlk başlarda siteden logout olduğunda direk çıkarıyordu eskisinde fakat sonra 1 saat gibi süre ile logouttan sonra yine de sitede diye gösteriyordu.Onu demek istedim.Kandırdığınız yok zaten.Bunu açıklamıştınız diye hatırlıyorum.Seditio'da bu olay yok işte.
Site sayısı ondan düşmüyor.Bakın şuan sitede kaç online varsa bilinki okadar psikolojik deli vardır :D Millet yazın tadını çıkartıyor.Kimi denizde kimi nataşalarla :D
mert21 : Oto girişte bir problem var ben her girişimde tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum ondan bazen misafir takılıyorum. Örn. şu an 195 misafir var :)

Şu başlıkta da belirtmiştim unutuldu gitti;
https://www.ultima-strike.com/forum/duyurular/ultima-strike-4-yasinda-q35238#np

Ayrıca millet yaz tatiline falan gittiği için daha az kişi giriyor olabilir.
Tamamdır artık IP değiştiğinde çıkış yapmaması gerekli.

@Narsia
Böyle birşey yoktu. Sen siteyi yenilediğinde kayıtlı cookielerden senin olduğunu anlayıp seni online gösteriyordur site.
Anladım teşekkürler.
70 site üyesi, 139 misafir = toplam 209 kişi

Düzeldi sanırım.. :utangac1

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.