selam ,

sonunda yenı bır bılgısayar aldım :D 512 kartım 4 cekırdeklı ıslemcım vede 4 gb ram ustune 760 gb harddıskım var artık adam gıbı oyunlar oynamak ıstıyorum uo gıbı 98 senesınden kalma oyunları napam :D Online olması tercıhımdır wow ve knight dısında kı tum onerılerınıze acıgım sıngle player olup multısıde olabılır bknz : cod 4

öneriler için sımdıden tşk
Warcraft Yada Crysis Warhead vaya vaya Hell Gate London Oyna Drm Yada ONline Oyun istiorsan kendimin 2 yıldır oynadığı ve 153 level oldugum bii oyun tavsiye edicm bence cabalonline oyna www.cabalonline.com kesinlikle tavsiye edrm ...

ins reklam olmamstr:no
sana tavsiyem kardeşim online oyun oynama en iyisi bu bence :)
İkinizide tesekkurler yalnız online olmayınca pek bir zevki kalmıyor dusunsenıze sadece bılgısayarın yarattıgı kısılerle konusuyorusunuz biraz soguk gelıyor .
bence uo oyna dayı :D

single oynuycaksanda doğru düzgün bildiğim single oyun yok.

multiplayerdada warhammer tavsiye ederim
walla ben cabal online yi tavsiye edrm genede hem online hem grafikler harika hem ortam var herşey tıkırında

www.cabalonline.com
abi çoluk çocuk dolar oda gider abi eski uo ile şimdiki uo eşitmi diil eskiden yardımlaşma vardı insanlık vardı dostluklar vardı şimdi savaş düşanlık ve gıcıklık dizboyu... adamda 1 m var mesela 2 k vermiyor sana param yok diyor :S
Pes 2009 u oneririm cok guzel bir oyun kendini yaratıyorsun ve sonra gelişiyorsun gelişiyorsun a takıma kadar yukselıyorsun hoca senı tkaıma alırsa oynuyorsun cok gercekcı bır oyun oynamanı tavsiye ederim.
Master
59.2997
Grafik bakımından performans almak istiyorsan ve fps oyunlarını seviyorsan, Crysis, Crysis: Warhead veya FarCry 2 oynamanı tavsiye ederim.
Sana şu anda tavsiye edebileceğim en güzel oyunlardan birisi olan Brothers in Arms.Bu oyun Cod4'e falan çok rahat kafa tutabilicek seviyededir.Bi kaç ekran görüntüsü veriyim.

Burada manzara resmi var

Kafadan vurduğunda yakınlaşan görüntü.

Kapalı bi alanda patlayan bomba sonrasında kahramanımızın yüzündeki çizikler.

Not:Resimler çok kalitesiz olduğu için oyun bunların 2 kat daha gerçekçi görüntülere sahiptir.

Birde sana önerebileceğim 2 oyun var.Bunlardan birisi Splinter Cell ve Race Drive Grid.Splinter Cell'de bi ajan olarak çalışıyorsun ve harika bir oyun.Nede olsa Tom Clancy yaptı.Bi diğer oyun Grid.Araba yarışı.Fakat eminim böyle bir oyun görmüş olamazsın.Nfs pro street falan fıssss yani bunun yanında.3-4 gündür msnden, internetten falan bağlarımı koparan oyunlardır bunlar.

Not:Crysis almanı önermem çünki nolup bittiğini anlamadan oyun son buluyor.Çok çabuk bitiyor.Cod4 ten bile erken bitirirsin.
Elysia : Pes 2009 u oneririm cok guzel bir oyun kendini yaratıyorsun ve sonra gelişiyorsun gelişiyorsun a takıma kadar yukselıyorsun hoca senı tkaıma alırsa oynuyorsun cok gercekcı bır oyun oynamanı tavsiye ederim.

bende tavsiye ederim süper bir oyun ben oynadım daha yeni ama ben fm gibi oyunları severim yani beni sarmıyor :d:d gerçi oynayacam süper bir oyun grafikleriyle fifayı yerin dibine gömecek kadar kaliteye ulaştı şuandada fifaya oranlar çok daha gerçekci mesela örnek vereyim fifada her pas adamın ayağına gider bunda adamın ayağına atmak için istediğin gibi basman gerek ayrıca çok daha süper bir oyun anlatılmaz oynanır yani :D:D
Novice
-0.500001
Nba9 Cıktı Galiba Daha Almadım Ama Kesin Guzeldir..ama Bnce Adam Gibi bi Uo Server ı Butun Oyunları Ezer...
FarCry 2 gerçekten güzel oyun :)
Teşekkür ederim herkese crysis listemde vardı zaten nba 9 cıktıysa bı bakayım nasımıs :D UO da eskısı gıbı oyunun zevkı yok artık her serv. de skill dummy oynamıyacam %5 ile %10 arası ph sevıyesı olan vede 1 charı 8x yapmak ıcın en az 3 yıl ugrasılan bır sunucuda oynarım oynasam.
Aramachus : Teşekkür ederim herkese crysis listemde vardı zaten nba 9 cıktıysa bı bakayım nasımıs :D UO da eskısı gıbı oyunun zevkı yok artık her serv. de skill dummy oynamıyacam %5 ile %10 arası ph sevıyesı olan vede 1 charı 8x yapmak ıcın en az 3 yıl ugrasılan bır sunucuda oynarım oynasam.

3 ay desen anlarımda 3 yıl biraz abartmadın mı ? İyi bir server bile 3 yıl zor dayanıyor (:

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.