Arkadaşlar gün geçtikce bu siteden soğuyorum peki bunun nedeni kimler biliyormusunuz... ?

Hemen cevap vereyim .... SİZLER:::!!!!!!!

Nedenmi?

Çünkü bu sitenin amacı ultima ve counter strike bölümlerinde yardım etmek peki eski yardımcılar nerde bakıyorumda eskiden 1 mesajda en az 100 yorum yaptığımız oluyordu yardım için şimdi 2 taneyi zor buluyoruz oda nexiel yardım ederse

peki neden bu sitenin amacı bbilmem ne cihazı nasıl takılır bilmem ne dosyası nasıl indirilir gibi konulara yardım etmekmi???

Soruyorum yöneticilerede iletiyorummmmm....

Bakıyorum ki artık son 10 mesajlarda hep off topic... neden peki bu sitenin amacı bumu sizce... Bu site ultima ve Counter yardım sitesi beğenmeyen çeker gider... Yardım edeceklere kapımız açık....

Bu site bluetooth cihazı olmadan aktarım gibi saçma konuları açmak için değil... lafım konuya değil tamam 1 kere 2 kere açılır ama yüzsüzlüğü almış gidiyor millet... Peki yönetim nerde???

U-S yani ultima-strike adı üstünde ultima online ve counter strike yardım sitesi... ama son zamanlarda off topicler fazla kullanılmaya başladı...

Son yazılan ultima yardım mesajlarına bakın ve son mesajı kimin yazıp o konuları üstlere getirttiğini söyleyin... Hepsinde beni göreceksiniz. Çünkü ben daha bu sitenin amacını unutmadım... Ama bazı unutanlara hatırlatmak istedim...

Yönetimede bir çift sözüm olacak...
Lütfen bu işe bir el koyun. eğer durduramayacaksanızda off topic bölümünü kaldırmanızı rica ediyorum

Bu yazıda amacım kimseyi kırmak değilidir sadece sitenin amacını hatırlatmaktır...
Neophyte
-1.7
arkadaşım bu sitenin amacı sadece ultima ve counter olsaydı off topic veya başka forumlar neden var!!! Burası forum sitesi herşey olur!
Yöneticilerle ne ilgisi var anlamadım.Onların görevi bu yardımları kişler arasında birbirine ulaştıracak köprüyü yani bu siteyi kurmak.Site sadece uo - cs üzerine kurulsaydı çok sıkıcı olurdu.Hem sen hangi sitede gördün sitenin misyonuna ait salt konular ? Herkesin işi var okulu var bugünlerde. Gün geçtikçe yeni oyunlar yeni uğraşlar çıkıyor.Bunun tek nedeni bu ve her şeyin bir ömrü var.Uo ve Cs de eskiyor yavaş yavaş.Yeni şeyler çıkıyor.Sitenin canlı olması isteğini anlıyorum ama yapıcağın tek şey oyuncuları değiştirmek olur ki bu da güzel bir server veya yardımla olur.Baya bir çabalaman lazım ciddi anlamda.

Sen kendini kendine şikayet etmişsin..
şimdi bilocan kardeşim site uo-cs üzerine kurulsaydı tabiki sıkıcı olurdu ama uo-cs üzerine kurulan bir sitede nerde gördün sen off topic bölümünün daha çok kullanılmasını??? tmm diğer oyunlarında bölümü açıldı birşey demedik yardım ederslerse sorun değil ama bu sitede sadece off topic işliyor böyleolunca yardım için gelenlerde kaçıyor bizde yardım edemiyoruz...
Neophyte
-1.7
ama anlamıyosun ki uo cs adına kurulmuş diye sadece uo cs olmaz yardım isteyen varsa yazar istemeyen gider!
neden konu başlıklarınızda yardım alamayınca hemen siteyi kötülüyorsunuz yok öyle yok böyle ne alakası var
Çok sevgili xwerswoodx xD

Söyle bakalım bunun için bir önerin var mı?
yazıyorlar ama cevap veren yok bu arada uo-cs üzerini kurulmadığını idda eden arkadaşlara bir kaç şeyle bunu hemen kanıtlayayım

bu arada siteyi kötüledim diyen bir arkadaş var ona söyleyeyim siteyi kötülemek gibi bir niyetim yok öyle bir niyetim olsa başlığı böyle açmazdım...

Bilocan kardeşcim önerim şu şu off topic bölümüne verilen önemin yardım bölümlerine verilmesi yani bakıyorum sphere scripting e ve ne görüyorum biliyorusun 0 0 0 0 0 sadece 0 çünkü cevap eren yok :S

ilk önce sitenin şu televizyon gibi slayt ı olan yerine bakın...
sağ köşesinde ne görüyorsunuz?

sonra yukarıdaki

* anasayfa
* forumlar
* dökümanlar
* dosyalar
* scriptler
* sunucular
* uo oyuncu rehberi
* iletişim

bölümlerine bakın ne görüyorsunuz...

ve son olarakta

sitenin logosuna bakın...
Neophyte
-1.7
ya adı uo cs kurulu tmm ama herşey uo cs deil anlamıosun galiba!!
işte siz anlamıyorsunuz bu sitenin amacı uo-cs ve yeni eklenen call of duty gibi oyunalrda destek burası sohbet forumu değil...
Selam,

Ultima-Strike alt taban olarak Ultima Online ve Counter Strike platformudur. Sadece UO ve CS'den bahsedersek bu site gerçekten soğukluk yaratır. Eğer yöneticiysek insanların konulara neler yazdıklarını, konularını kısıtlarsak asıl işte o zaman Ultima-Strike sıkıcı bir hala gelebilir. Biz insanların forum kuralları dışında, forumlarda ne yapacağına karışamayız.
Arkadaşım zaten sohbet yaptığımız birşey yokki son 7'de sadece yardım topicleri gözüküyor artık napalım şimdi 4 yıldır değişmeyen siteyi şimdi fazla yardım yapılmıyor diye baştanmı düzenleyelim
Narsia : Selam,

Ultima-Strike alt taban olarak Ultima Online ve Counter Strike platformudur. Sadece UO ve CS'den bahsedersek bu site gerçekten soğukluk yaratır. Eğer yöneticiysek insanların konulara neler yazdıklarını, konularını kısıtlarsak asıl işte o zaman Ultima-Strike sıkıcı bir hala gelebilir. Biz insanların forum kuralları dışında, forumlarda ne yapacağına karışamayız.

ben hiçbirşeyi kısıtlamanızı istemiyorum fakat sizde bakarsanız göreceksiniz ki sphere bölümünde çoğu mesajda mesajlarda 1 yazıyor oda yazarın yazdığı yani insan bunu görünce sinir oluyor ben mesela bakın 3 tane mesajı sırf bile bile üste çıkardım ama emin olun ki çıakrttığımdan beridir 1 kişi bile o mesaja girip yardım edebileceğim birşeymi dye bakmamıştır...

Bu konu Narsia tarafından düzenlendi(2009-01-01 21:38, 16 yıl önce)
Biz burada bir aile gibiyiz sadece uo cs yönelmemek lazım yeri geldimi sıkıntılarımızıda paylaşıyoruz
Yardım etmek istemiyorlarsa neyaparsan yap yardım etmezlerki zaten.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.