arkadaşlar ben izmirde çınarlı eml de okuyan bir öğrenciyim okulumun büyüklüğünü göstermek istedim eğer sizde göstermek isterseniz buyrun. Sanmıyorum ama neyse :D

https://img411.imageshack.us/img411/4281/okuladabakmo7.jpg
gocaman :D
gücück:D
peehh snnkinin resmini at görek bro
İzmirin en tehlikeli okulu :) (erkek sayısı bakımından :p )
bende koyuyum üniversite değil yanlız büyüklüğe bakıp aldanmayın...

pardonda İzmirin en büyük Lisesi benimki(ydi) BAL tek geçerim :P kendisi 220dönüm 202bin metrekare xD

senin BAL da olduğuna inanmıyorum.
hyr bnmkinden büyük deil :D
200bin metrekare nası değil.. Çınarlı EML ise 40bin metrekare yani hesaplamana yardımcı olayım Bornova AL 5tane çınarlı ediyor =)

@Spawnsas bu sene mezun oldum ingilizceden hatta.. İnanamıyorum dicen ona ayrıca :p Nası bi zihniyettir bu ya.. Hatta şuan egedeyim ama gel görki sen ona da inanmassın.. Dur ya niye uğraşıyorum ki..

Al sana diplomam.. Gecenin 5inde fotosunu çektim bak sırf senin için xD Az düşünüp çok konuşmak yerine çok düşünüp düzgün laflar ederseniz çok güzel olacak..

Bu konu Kaankha tarafından düzenlendi(2008-08-31 04:24, 16 yıl önce)
BAL herşeyiyle 10 numaradır kızları ise 11 :)
çok sıkı bir okul.ayrıca çok puan isteyen bir yer.genelde ultima oynayan kişiler düz ve meslek lisesine giderler.sen balı kazanmışsın ya.helal olsun:)
Mezun olmuş bile :p
biliyoruz balmı büyük çınarlımı latife yaptık anlamadın . nedir bu tohsiba sevdanız toshiba sadece marka satıyor arada indirimlerr oluyor ama arada :D sony den iyidir
Dizüstünün yanında almıştım kablosuzlarda bi toshiba vardı onu aldım xD Evet bu sene ayrıldım okuldan.. Ha bu arada uoya ben hazırlıkta başladım okula başladıktan sonra zaten belli oluyo okula girdigimde ilk 3000deydim össde 12000küsürdeyim :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.