Kanglaoo :
Bu platformda biraz ön safada tutulan kişiler hemen havalara giriyor.
Arkadaşlar iki kişi adınızı, nick'inizi biliyor diye kendinizi yüksek makamlara erişmiş herkez tarafından tanınmış çevre edinmiş olarak görmeyin.
Ön planda kalmak için saçma sapan topic acip saçma sapan post atip kendi seviyenizi düşürmeyin.
Arkadaşlar genel olarak konuşuyorum herkez kimin ne olduğunu biliyor. Herzaman kendiniz olun. Yaptığınız şeyi BEN Yaptım diyebilinki adınız, şanınız çevreniz olsun.
Bu sözlerin konu ile pek alakası yok ama güzel bir noktaya değilnilmiş. Ben bu camiada isim yapmış kişiler artık sevilmediklerini, istenmediklerini görüyorum biliyorum. örnek veya isim vermicem. ama iyi olanlar şu an iletişim içinde. bu çekemeyenlere inat, zıtlıklara inat, hırsızlıklarına ve yalanlarına inat çok sıkı fıkı. Küfürde yesek, çalıyor da denilsek, sphereserver.net yalakasıda densek bu lafları aynen geri iade ediyoruz.
Steel :
Ne oldum delisi olmamak lazım.Aynı zamanda sahte olmamak lazım hiç kimse geçmişteki yaptıklarını silemez yapılanlar asla ve asla unutulmaz.
Sahne meraklılarını takmamak lazım çünkü o yapıda birine verilebilecek en büyük ceza bu 
Çok doğru bir noktaya değinmiş Steel. İnsanlar çiğ süt emmiş. hayattan beklentileri bir anda değişince anlık başarılar uğrana bazı şeyleri değişebiliyor. Dostluk gibi arkadaşlık gibi kavramlar artık sadece çıkar ilişkisine dönebiliyor. Biz bunlardan olmadık hiç bi zaman. Olmayızda.
Emir abi seni çok seviyorum ayrıca yalakanım. 2 mizde sphereserver.net arakçısıyız:kikirik
dipnot= laflarım ortaya kimse zahmet edip üstüne alınmasın.