Adamlarda Para Pokh gibi ve düştüğü duruma bakın ya yorumlarınızı esirgemeyin.
Yanlış anlamayın ama demekki herşey para değil : ) keşke o 5 i fenerbahçe atsaydı ama olmadı sağlık olsun
Afedersiniz ama Arsenal resmen dalga geçti.Adamlar ceza sahası içinde antremanda bile yapamıyacakları kadar pas yaptılar.Ne şut çektiler ne birşey.Resmen dalga geçtiler.
ne parası abi Real madrid örnek veriyorum adamlar kraliyet takımı yani devletin ne kadar parası warsa bi o kadarda onlarda war para sorun degil yani önemli olan kadroyu kurmak bak real madride para var juventusa yenilyiolar siz diceniz juventus kötü takımmı napoliyi 1-0 yenerken 2-1 kaybetti şimdi real madridden mac alıo anladınz diyicek bişi yok eşşekler adam olur fener adam olmaz.
avrupa yakası izliyodum sanki :D baya gülmek için açıp izldeim maçı.
Aragones gitmeden bu fener'den adam olmaz. Hele ki volkanı hiç söylemiyorum.
Fenerbahçey yi tutacağıma çişimi tutarım dha iyi ...
Ya bence takım kendi arasında anlaşmış aragones'i göndermeye çalışıyorlar.Yoksa geçen sene ki fenerle bu fener bir degil.Hemen fenerbahçe'nin başkanı aziz yıldırım bu işe el koyması gerek diye düşünüyorum.
Bu maçın böyle biteceği belliydi zaten. Arkadaşlara Arsenal kesin 5 atar demiştim sağolsunlar beni haklı çıkarttılar. :D Gittiler 14M £ Gülizar'a verdiler. Adam kaç tane gol kaçırdı. Birde bizim 5.5M £ ya aldığımız Milan Baros'a bakın. Bu F5 transfer politikasını hiç bilmiyor.
beyler galatasaray uzun zamandır ilk defa doğru düzgün transfer yaptı. ki transferler maç oynamadan önce deniyodu gereksiz transfer diye ama adamlar iyi anlaştı ve galatasaray düzgün bi takıma kavuştu.

fenerbahçe de Aziz'in ego tatmini yüzünden ayaklar altında. Maç başlamadan belliydi farklı bitceği bu maçın. maçın sonundada bana anlattı selçuğun ramseye golü atması için önünü açması. şuan hiç birşey değişmez transfer olmadıkça anlayış değişmedikçe. bu anlayışda aragones giderse değişir. ama tabiki burda asıl nokta Aziz'in g.tünün kalkmış olması. Bence artık aziz in bu takıma verebileceği hiç birşey kalmadı. Onuruyla gitmesi gerekli.
TSL'de tek takım kaldı artık Galatasaray Rakipsiz Şampiyon
Baros bu sezon Galatasaray takımıyla 7 maçta forma giymiş ve 7 gol atmış. Gülizar ise 14 maç forma giymiş ve toplam 5 gol atmış. Bunlar forvet oyuncuları, her ikiside çok hırslı ve çok koşan futbolcular. Ama forvet oyuncularının öncelikli amacı gol atmaktır. Bu istatistiklere göre kimin daha yararlı olduğu apaçık belli.

Yukarıdaki maçlara Şampiyonlar ligi ön eleme ve Uefa kupası ön eleme maçları da dahildir.
Yakında bizm Sivok bile Gülizarı geçicek.:D
dedeye yol göründü desem :D az kaldı fb batışa doğru gidiyor ama gerçekten benim işime gelir sonuçta ÖLÜMÜNE GS :D
tabiki transferlere bağlı ama ben hala daha yani bir gs li olarak türkiyedeki hiçbir takımın uefa şampiyonlar ligi şampiyonluğu almasını beklemiyorum yani türkiyedeki futbol bence ECC kupasını kazanabilecek kadar iyi değil. Ama gelişmeler var tabiki bence türk takımlarının uefaya yönelme zamanı geldi en azından UEFA şampiyonluğu ECC 3.lüğü ile eşit türk takımları en fazla Çeyrek finale kadar ilerleyebiliyor bu nedenle Uefa da şampiyon olupta süper kupada belki iyi oynar kazanır belki kötü oynar kaybeder ama şuan türkiye takımları UEFA ya yönelmeli diyorum lafı fazla uzatmayayım

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.