en fazla 500 kardeş bence daha fazla etmez ayrıca laptop hic onermiyorum suan laptop kullanıyorum o kadar cabuk ısınıyorki kışın soba niyetine kullanırsın
ahka1234 :
en fazla 500 kardeş bence daha fazla etmez ayrıca laptop hic onermiyorum suan laptop kullanıyorum o kadar cabuk ısınıyorki kışın soba niyetine kullanırsın
=) Katılıyorum.Ama çok kullanışlı ve o kadarda narin.Laptop alma bence,çünkü kullanışlı degil
Bu pc 200- 300 ytl eder !!!. Leptoplar çok ısınıyor demiş arkadaşlar özelliklerine göre değişior ! yeni nesil işlemcili leptoplar 45nm le ile üretilior bu nedemek daha az güç harcıyor ve daha az ısınıyor !
M-axis sana katılıyorum en fazla 350 eder herhalde bende laptop kullanıyorum bataryayı cıkartıp kullanıyorum fazla ısınmıyor + laptop sogutucusu aldım 15 milyona süper birşey 3 fanlı hiç ısınmıyor zaten yeni laptoplarda pek ısınma sorunu olmuyor
İst / kadiköy Uranium 2. el Dükkanına aynısını biz 1 ay önce 300 e (Zor) Sattık. Şimdi ise ya 10 ytl aşağı yada fazlası değişen bişey olmaz senin en düşük laptop alman için bunu satıp en az 1 milyar daha bulman lazım.
Üye Ol veya Giriş Yap
Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.