Kasım aylarında bir naruto projem vardı fakat yeteri kadar narutocu yoktur diye iptal etmiştim ardından nimlotha başladım fakat nimlotta büyük bir narutocu kitle vardı sırf narutoyla ilgili 2 guild vardı ( akatsuki - konoha ) birçok oyuncu da naruto kahramanlarının nicklerini kullanıyordu acaba 50 kişilik bir kitle var mıdır naruto serveri açılsa ne olur ? görüşlerinizi bekliyorum. üzerinde baya çalışmıştım sphere naruto jutsularını, itemlerini mükemmel bir şekilde destekliyor hatta rexos arkadaşımız chidori, rasengan ve katon gookyayı yazmıştı gerçekten çok iyi bir görüntüsü vardı. ben de kawarimi deidara ve gaaranın jutsuları üzerinde denemeler yapmıştım sonuçlar da gayet güzeldi ( gaara tipi clan ok yönleriyle kumu yönetip adamı yakalamaya çalışıyordu falan xD ) sunucuda yapıcagım şeyler için notpad 6-7 sayfayı bulmuştu ne biliyim rütbeler olucaktı kageye kadar gidilcekti farklı farklı görevler başta bir köy seçimi ( sand, konoha, mist vs. ), level sistemi, ve görevlerden yeni yeni jutsular ögrenicektik makro olayını da say -> .sand1, say -> .chidorinagasha şeklinde düşünmüştüm tabiki herkes kendi köyünün jutsularını kullanabilecekti ayrıca konoha shinobileri anbuya katılıp ( istihbarat ) diger köylerden bilgi getirip belli gelir saglayabilcekti, oyun başında ise çakra tipini seçiyordun. klanlar da olabilirdi nara, akamichi, sand, puppet ( kuklacı ) tarzı herkes kendi clan skillerini geliştirebilirdi.(level atlayınca verilen clan point ile) her level atladıgında 10 ability point 5 stat point 3 clan point verilirdi mesela. ayrıca dogadan da özel element(su, toprak, ateş, rüzgar, elektrik) jutsuları bulabilirdik vs. görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum böyle bir server açılsa kaç narutocu gelir ?
not: lütfen reklam falan demeyin ortada böyle bir proje yok sadece meraktan soruyorum.
33
İzmir Karşıyaka
, Türkiye
38.28
385
0
Dediğin gibi sorunsuz bir sunucu ortaya çıkarabilirsen ben ve 3-4 arkadaş ım oynayabiliriz belki daha fazla 5 kişi kesin