İlkokulda müzik hocası kaldırıp flüt çaldırmasından nefret ederdim. Bir keresinde 5. sınıftayken bütün müzikleri son hafta çalmıştım. Kısacası benim için müzik dersi kadar gıcık bir ders yoktu. Benim gibi düşünen var mı?
Benim içinde oyleydi neyseki bu okuldamuzik dersi yok :D çok iyrenç bir ders notaları okuyamıyordum altına yazıp okuyodum hep :D
ahahah :D tam benliksin. ilkokulda 7 ve 8'de müzikten taş çatlasın 3 veya 4 kere girmiştim. devamsızlık 30 civarı olmuştu neyseki raporlu yazıldı 10-15 gün falan. onun sayesinde kalmadım. flütü hayatımda çalamazdım garip sesler çıkardı kontrol edemezdim. hep azar yerdik :D

notaları hiç bilmezdim zaten.do re mi yerini 8. sınıfın son haftasında 2-3 kız arkadaşın çalıştırdı orda öğrenmiştim xD
flüt dersi kadar iğrenç bişey yok bencede :D
Lise 3deyim ve müzikten 50 aldim :D
:)Hemen Hemen Müzik Derslerinden Atılırım Genellikle;Şarkı Söylüyenlere Bişeyler Çalmaya Çalışanlara Hep Gülmüşümdür Yüksek Bir Sesle :) Hocada Hep Atmıştır SInıftan
Expert
34.0001
gençleri müzikten nefret ettiren bi eğitim sistemimiz var, keşke sistemdeki tek sorun bu olsa =)
Gereksiz saçma bir dersti bence. Hep nefret etmişimdir.
müzikten nefret ettiğim kadar başka bi dersten nefret etmemiştim.
Silindi
Members
1
Bu sene müzik'den ilk sözlü notum 85 ikincisi sanirim 70 ile 80 arasi bişi üçünsündende 60-70 alirsam 4 geliyo :P Müziği severim ben ^^
Bizim hoca çalamadığımızda bize işkence (çin işkencesi) yapıodu. Herif zaten şöyle böyleydi :yes .
Keşke müzik derslerimiz olsaydı adam gibi ;( hoca falan hiçbirşey girmiyordu ancak boş boş konusup muhabbet edıyorduk.
Daha iyi işte nota diye bir şey görmeşsin.
Şu anda ö görmediğim şeyleri öğrenmeye çalışıyorum keşke o zamanlar öğrenseymişim.
Bizim müzik öğretmenimiz kafadan sakat olsa gerek. Konuşan olursa sınıfta flüt fırlatıyordu. Böyle gerzekleri de öğretmen yapıyorlar ya ne diyeyim. Acaba hiç düşünmüyor muydu o flüt birisinin kafasına çarpsa sonucunun ne olacağını.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.