Silindi
Arif Susak farkı
msn'ni yaptırdığı için teşekkurlerimizi sunarız

Arif Susak farkı
kim acaba bu mal ya :D
zauahauahau eyw ona teşekkürler:D
"Türkiye'de zaman zaman yurtçapında msn messenger kopmaları yaşanacaktır. Bunun nedeni telekomun msn messenger sunucularına tek ip'den çıkış yapması ve aşırı yüklenme olduğu zaman çıkış yolunun çökmesidir. Ana messenger sunucularına giden bu yol çöktü mü, Avrupadaki messenger sunucularına Türkiye üzerinden bağlanan diğer ülkelerde de sorun yaşanabilir. Diğer ülkelerle ilgili olan madde, doğrulanmalıdır."

Bu arada

Eneee Fıleym, Fıleym ulan Fıleym :D

Bu konu Cluster tarafından düzenlendi(2008-06-17 10:26, 16 yıl önce)
arif susamı bende eklemek istiyorum hayranı oldum :D
gene msn e giremiyorum başka giremeyn varmı ?
Şuanda msndeyim

Versiyon: 9.0.1407.1107 yani 9.0 Beta
bana o versiyonun linkini atarmısın.
internette bulamadaım kendim upload ediyorum upload edince linki veririmü

edited:

MSN Live Messenger 9.0 Beta:https://rapidshare.com/files/123279795/wlm_9.msi.html

Messenger Plus 4.50:https://rapidshare.com/files/123278530/MsgPlusLive-450.exe.html

şuanda happy hour hemen indir hızlı olur...

Bu konu EvilDark tarafından düzenlendi(2008-06-18 12:21, 16 yıl önce)
nese ben buldum indiriyorumda.ama msn de bir sorun yok bence çünkü geçen gün herkes giremiyordu.
hata kodu falan yazsaydın keşke bir arasaydık...
hata kodu : 81000306

nalet msn masaüstündede çalışmıyor laptopdada bence sorun ttnetten kaynaklanıyor.

Bu konu Spawnsas tarafından düzenlendi(2008-06-18 12:40, 16 yıl önce)
MSN Messenger’da oturum açmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisinialabilirsiniz: Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorunnedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet’e bağlıolduğunuzdan emin olun. Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdakinideneyin: Internet’e bağlı olduğunuzdan emin olun. MSN Messenger’ın en sonsürümünün yüklü olduğundan emin olun. İşletim sisteminiz için kullanılabilirolan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun. Microsoft® Windows®işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin.Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger’a güvenlik duvarı üzerinden tamerişim izni verildiğinden emin olun. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerinebakın. MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın.
Notlar Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messengerhizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun.Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir.Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin. bunu bulabildim...
valla bilmiyorum yapamadım pffff
Cluster : "Türkiye'de zaman zaman yurtçapında msn messenger kopmaları yaşanacaktır. Bunun nedeni telekomun msn messenger sunucularına tek ip'den çıkış yapması ve aşırı yüklenme olduğu zaman çıkış yolunun çökmesidir. Ana messenger sunucularına giden bu yol çöktü mü, Avrupadaki messenger sunucularına Türkiye üzerinden bağlanan diğer ülkelerde de sorun yaşanabilir. Diğer ülkelerle ilgili olan madde, doğrulanmalıdır."

Demiştim ama aldıran olmamış :/
Sorun kişisel değil, TTnet'in seçimleri :/

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.