selam arkadaşlar

her zamankı gıbı normal bılgısayarıma gırdım msn live messengerımı calıstırdım sing in dediğim anda hata verıyor hatada kod numarası vermedı sadece

Debug - Dont Sent - Send Eror Report

syüklü olan eklentiler :

discovery ile plus

ayıca bugun bılgısayarımı actıgımsa sloev.exe gibi garip bişidi tam hatırlayamıyorum hata verdıgını soylemıstı zaten bılgısayar her acılısta garip hatalar verıyordu ama boylesını ilk defa grodum sonra ok dedım vede kapattım msn ı actım sign in dedıgım anda gum dedı hata sing in demesemde hata verıyor bı 5 sn sonra sımdı en son surumunu ındırıp kurdum halen nerede hata anlamadım anti virüs programlarının hepsını devre dısı bırakıp denedım gene olmadı nerede hata yaw :S
bi debug de hatayı duzeltir belki madem bilgisayarın habire garip hatalar verio o zmn format istio demektir :D:D canı format çekmis
740 GB lık harddısk war 700 GB ı dolu sence format atarmıyım :D ayrıca debug dedıgımde bıs ıaclmıo :D
valla ben discovery i bence yüklemein.ne işe yaradığını unuttum ama msnimi çökertmişti.
işte ne kım offline olarak gırdı kım konusma pencereını actı ne zaman kapattı ne zaman onlıne oldu su anda offline gozukse bıle onlıne mı gıbı ozellıkler :D sımdı onu kaldırmayı denıyecem olmazsa atacam pc yı wallaha sınırlerımı bozuyor artık
harici harddisk al oraya yedekle formatı basxD
düzenleme:
bu hatayı msn mi veriyor yoksa windows mu?
yok sıldım disco yu gene olan bısı yok bazıları bılgısayarını 1 gun onceye al 1 gun once calısıyorsa dedı evet calısıyorduda :Dama bugun o kadar cok sey yukledım kı sımdı ohoo :D fformat demeyım ımkansız ları konusmaya gerek yok :D ( win 98 mı yuklesem acaba :D )

duzen :

wallaha msn ın sımgesı cıkıo hatada al bır ss cektım

alienguise mi yükledin?
makyaj yapıyor hani ekrana?
görünüşünü değiştiriyor yani...

Bu konu EvilDark tarafından düzenlendi(2008-07-25 15:22, 16 yıl önce)
what ? ne alienguise :S one ? yok ilk defa duydum ısmını :S neden dır kı ya delı oldum ıyıce cok sınır bısı web messenger a kaldım :D
msn live ı silip tekrar yükle diycem kesin denemişindir oyüzden sustum :D
denemzmıyım :D yokmu sunun caresi :D hayatımın sonuna kadar web messenger la acamam ıskence gıbı :D
bu discoverynin tam adını yazsana bende bi indireyim merak ettim.unuttumda

birde başka eklentiler varmı ?
Silindi
Master
3.1
hiç indirme bi dönem sonra msn sapıtıyor be abuk subuk hatalar veriyor denemesi bile tehlikeli : o
bi indiricem.bozulursa silip yükleriz sorun değil:)
EvilDark : alienguise mi yükledin?
makyaj yapıyor hani ekrana?
görünüşünü değiştiriyor yani...

Alıenle Ne Alakası Var..Kendı azınla Soyluorsun..Sadece Temayı Degıstrııyo..Ayrıca Senelerdır Alıen Kullanıyorum..Hıcbı Sorunla KaRsılasmadım..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.