uzun zamandır merak ettiğim bir konu var

benim mouseum 15dk civarı boş bıraktığımda kendi kendine hareket ediyor

bir yere tıklamıyor ama böle aşağı yukarı gidiyor dönüyor felan

sizce ne olabilir
Can sıkıntısı.Çok fazla piskolojik baskı altında.Sana tavsiyem en kısa süre içerisinde yeni arkadaşlar bul ona :)

//
Sorunun :: ?? Bilmiyorum
Benim boş bıraktığım zaman değilde her zaman hareket ediyor . Bende niye böyle oluyor diye inceledim . Farem lazerliydi . Fareyi oynattığım zemin parlak olduğundan ordaki ışık başka yönlerede kaydığını hissettim . ( ne kadar doğru bilmiyorum ama xD )

Altına bir kağıt koyup fareyi oynattığımda artık hiç kendi kafasına göre hareket etmiyordu (: . Denemeni tavsiye ederim .
Benimkisinin altında mouse pad { fare altlığı } var.Genede hareket ediyor:?

:con o zaman hiç bir öneride bulunmayayım o başka bir nedenden kaynaklanıyordur :s .
faren bozuktur heralde dicem ama sanmıyorum. Lazerlilerde oluyo bu oaly genelde :D ( zaten hala toplu mouse kullanan var mı bilmiyorum ama =) )
benimkiside lazerli bazen öyle kulanıp bırakıyorum monitörün sol üst köşesine doğru küçük bi çember çize çize gidiyo :D bazende eğik tutuyorum oynuyo kendince :D Sorun n bilmiyorum ama çoğu lazerli farelerde oluyo :D
Benim boş bıraktığım zaman değilde her zaman hareket ediyor . Bende niye böyle oluyor diye inceledim . Farem lazerliydi . Fareyi oynattığım zemin parlak olduğundan ordaki ışık başka yönlerede kaydığını hissettim . ( ne kadar doğru bilmiyorum ama )
Altına bir kağıt koyup fareyi oynattığımda artık hiç kendi kafasına göre hareket etmiyordu (: . Denemeni tavsiye ederim .
Spawnsas : Benimkisinin altında mouse pad { fare altlığı } var.Genede hareket ediyor:?

kimi mouse padler de aynı durum olabiliyor.ben de de kimi zaman oluyordu :)
Ben 3 tane fare değiştirdim, sayısız mouse ped denedim genede kayma oluo :)
Pcden kaynaklanıo galba çünkü diğer pcde bi kere bile farenin kendiliğinden kaydığını görmedim.
Arkada kabloların sıkışmasından da olabilir . Birbirlerine geçince kablolar fareyi çekiyor . (: . Bakalım birde bunu deneyin .
çalışma masamın üstüne koyunca aleti mouse oynamıyo :D ama bilemiycem
şimdi pc de virüs yok o zaman:)

mouselarda sorun varsa tamam:p
Bende de o sorun vardı.Fakat mousenin oynamasından kaynaklanmıyodu.Optiği bozulmuştu.Kendi kendine yukarı aşağı gidiyordu.
Bende bir ara oluyordu. Sonra fareyi değiştirdim düzeldi.
Sorunun Çözümü:Işık Yanan Yerde Bi Göz Göriceksin,Kürdan ucuna SeLpagı BaGLa Ve O Gözü Etrafıyla birlikte TemizLe

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.