Arkadaşlar Ben Motor Ehliyeti Almayı Planlıyorum Ama Yaş Mı Gün Mü Bekliycem Onu Bi Türlü Çözemedim Bildiğim Kadarıyla Motor Ehliyeti 17 Yaşında Alınıyor Bende 2010 Da 17 Yaşında Olcam Ama Doğum Günüm 2010/Mayıs/23 Yani Ben Mayıs Ayını Beklemelimiyim Yoksa Yıl Olarak 2010 Girdiğimiz Kurs'a Kayıt Ola Bilirmiyim Yani Yıl Mı Bekliycez Gün Mü ? Kafam Karıştı :=)
yaşını doldurman gerekli diye biliyorum ben 18e girdiğin 17yi doldurduğun zaman . benim günde gelse keşke :)
Tam günü gününe doldurmuş olman ve Sınavlardan bi 20-30 gün önce doldurmuş olman gerekiyor sınavlara girebilmek için.
doğum gününün gelmesini bekleme bence gir direk. Şimdide girebilirsin 2010da sınava girersin :D
Yani Tam Olarak Ne Yapıyım Herkez Ayrı Ayrı Cevap Vermiş Sonuç olarak ?
18 yasını bekle garantı olsun
Yok O Hiç Olmazz :D
18 ini beklemeye gerek yok A2 yaşı 17 dir. şimdi yazıl 17 yaşında sınava girersin
Şimdi Alırlarmıda Kursa :con
alırlar bi danış
91 doğumlular B sınıfı ehliyet için başvuruda bulunabiliyor 92 doğumlular ise A2 için başvuruda bulunabiliyorlar. Normalde resmi kurumlarda gün doldurman gerekmiyor yıl yeterli oluyor ancak ehliyet için gün ve ay'da önemli.
Sence bir sürücü kursunu arayıp bilgi alman daha mantıklı değil mi? Motor ehliyeti 17 yaşında alınır yani 17 bitecek doğum günün gelene kadar başvuru yapamazsın.Kısmetse bende önümüzdeki günlerde 17 nisan b sınıfı ehliyeti için başvuracağım :)
Neyse Arayip Soracaz Artık Saolun Hepiniz :=)
Sakın yaşını doldurmadan kursa falan gitme.Burada kafadan sallıyanlara da bakma.Benim bi arkadaşımla beraber kursa gidiyorduk.O motor ehliyetine ben ise araba ehliyetine yazıldım.Çocuk yaşı dolmadan 2 gün önce yazıldığı için ehliyetini alamadı.Hatta kursa girdi,sınava girdi sonrasında direksiyon sınavına bile girdi.Bu olaylar çocuk dosyasını almak istediğinde ortaya çıktı.1 günden birşey olmlaz diye gidersin,fakat hiç acımaları yoktur ve kurallar belli olduğu için alamazsın.
O Zaman 5 Ay Sonra Tam Doğum Günümden 2 Gün Sonra Gidicez :) Şafak 150

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.