Monitörümün üst kısmında ince yatay yeşil renkte çizgiler var özellikle arka plan siyah olduğunda neredeyse ekranın yarısına kadar inecek kadar belli olan çizgiler. Acaba bu çizgiler neden oluşmaktadır ve nasıl giderilir. Ekran kartımı değişmelidir. Monitörden mi kaynaklanıyordur.
Benim kuzenimde de aynı sorun wardı ekranda cizgiler cıkıyordu.Monitorde ki murekkep gbi bisi akmiş monitöru değiştirdiler duzeldi.
:D babam monitöre sağ kroşe geçirdiğinde çıkmıştı öyle gök kuşağı gibi çizgiler :p gözün alışıyor..
Televizyon tamircisine götür düzeltir.
Ekran kartıyla alakalı bir durum değil. Monitörünün içindeki biryerde kondansatör şişmiştir diye tahmin ediyorum.
Ama tabi elektronikçi daha iyi bilir. Götür göster.
benimde aynısı oldu ekran beyaz oluyor sonra yatay çizgiler geliyor yaptırmadım daha :D ara sıra oluyor
Bendede öyle bi sorun olmuştu sinirden ekranı yumruklamıştım, ve öyle çizgiler geldi :) sonra bi defa daha sinirkendim tekrar geçirdim leptop'a ekran patladı :) yeni bi ekran aldım mecbur ama bende yumrukladım diye olmuştu sende neden oldu bilemicem...
Death_Rider : :D babam monitöre sağ kroşe geçirdiğinde çıkmıştı öyle gök kuşağı gibi çizgiler :p gözün alışıyor..

Gece Saat 1:15 Şu Lafa Gülmekten Yerlere Yattıkk Sağ Kroşe Ha İyimiş Bu :yes:yes:yes
Benim leptopun ekranındada çıkmıştı o yeşil çizgiler,elimle ekrana bastırdıgım zaman çizgiler kayboluyordu zamanla çoğaldı o çizgiler ekran tarla gibi olmuştu :D bir ara ne olduysa ekran çatladı ve pcyi değiştirmek zorunda kaldım[Masrafı Pcden Pahalı]
Eğer çizgiler siyaha veya başka bir koyu renge dönerse bilki dead pixel vardır nedir bu dead pixel monitöründeki bazı kondansatörler yanmıştır ki bunlar birbirini tetikler yaklaşık 1sene dead pixel'li monitör kullandım ekranın solunda yaklaşık 3 parmak kalınlığında sağında 2 parmak kalınlığında çıktı taki ekranın ortasında çıktı ozaman deiştirmek zorunda kaldım meret tam deadly boss mode uyarılarının orda çıkmıştı :D 5senelik monitördü hakkını vermişti ama gidişi kötü oldu

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.