İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Ortaya çıkacak sonuç aziz milletimiz ve tüm yerel yönetimleri için hayırlı olsun.

Aslında bugün sevinçliyiz. Millet iradesi tecelli etti. Ancak buna gölge düşürmek isteyenler var.

Teklevizyon kannalarında çıkıp konuşanlar var. Yok elektriler kesildi şeklinde. Bunun muhatabı biz değiliz YSK'dır.

Şu husus özellikle altını çizmek istediğim bir husus. Seçimin rakamsal sonucu her ne olursa kazanan milletimin asil iradesi demokrasi olmuştur.

AKP kurudupu andan itibaren milli iradeye saygılı oldu.

Her seçimi halkımızın bir mesajı olarak görürüz.

Milletimiz verdiği mesajı doğru okumaya, dersler çıkarmaya gayret ederiz.

Başarıdan da başarısızlıktan da ders çıkarmak siyasetin kalitesini yükseltmek açıdan önemlidir.

Milletimiz verdiği mesajı tüm boyutlaryıla değerlendireceğiz.

Milletimizin ortaya koyduğu iradeyi anlamak zorundayız.

Biz AKP olarak adalet ve kalkında idealine gönül verdik.

Bize oy verenlerle vermeyenler arasında ayrım yapmayacağız.

Hizmet verirken, kaynak aktarırkenn adalet gözetiyorsak, bundan sonra da böyle davranacağız.

Önemli yatırımlar gerçekleştirdik, ancak şunu da biliyoruz ki daha yapacak çok şey var.

Daha önceki seçimlerde olduğu gibi milletin takdirine saygılıyız.

Bugünkü seçime göre AKP, CHP ve MHP'nin toplamını geçmiştir.

Muhalefetle yarışmadık. Kendimizle yarıştık.

Çıkan sonucun AKP'nin milletimizden bir kez daha güvenoyu aldığının göstergesidir.

AKP, tüm Türkiye'yi kucaklayan bir parti olduğunu ortaya koymuştur.

Biz Türkiye'yi kucaklıyoruz, diğerleri belli yerde kalıyor.

Tüm illerimiz, ilçelerimiz daha gelişsin diye daha çok koşacağız.

Demokrasi, adalet her bölgeyi kuşatsın diye koşacağız.

Sonuna kadar demokrasi, adalet, özgürlük, hukuk sağlansın diye koşacağız.

Bugün yeni bir başlandıç noktasındayız, bundan sonraki rotamızı milletin iradesi doğrultusunda belirleyeceğiz.

Yarın kimse haksızlık yapmasın, sandıktan çıkan iradeyi küçümseme hakkını kendinde görmesin.

Sandıktan çıkan irade siyasetin yol haritasıdır.

Bu ülkenin çözülemeyecek hiçbir meselsi yoktur, yeter ki büyük düşünelim, milletin iradesine sahip çıkalım.

Vatandaşlarım müsterih olsunlar Türkiye bütün zorlukları aşacak kadar güçlüdür.

Bugün yeni bir gündür. Seçim öncesi maksadı aşan beyanlar geride kaldı.

Halkımzıın iradesinin sonucu olarak sandıktan başarıyla çıkan belediye başkanlarımızı, muhtarlarımızı meclis üyelerini tebrik ediyorum.

AKP'lilere sesleniyorum, ilçe seçim kurullarını takip etsinler, bunu diğer partiler için söylüyorum, yeter ki hak yerini bulsun.

AKP olarak 11 büyükşehir belediyesi ile girdik, bir tanesini kaybettik. Şu andaki tablo bu. Değişmeleero olabilir.

Şu ana kadar 65 iline 36'sını almış gözüküyoruz.

Aziz milletimin güvenine vefasına teşekkür ediyorum, emanetiniz emanetimizdir, teşekkür ediyorum.

Görünen o ki yüzde 42 aldığımız 2004 yerel seçimlerine göre 2 puan kaybettik. 2007 Temmuz'daki oyumuzu alamadık.

Sonuçlar bizi tatmin etmiş değil. Neden bu noktaya düştük araştıracağız.

Tüm siyasi partilerin hedefi AKP'deydi.

Küresel finans krizinin olduğu bir dönemde böyle bir seçimi yaşadık. Buna rağmen böyle bir netice çıkmıştır. Eksiğimizi nasıl gidereceğiz, bunun gayreti içinde olacağız.

Kabinede değişiklik gerekliyse yapılabilir. 6,5 yıldır iktidarda olan partiyiz zaman zaman bu değişiklikleri yaptık, hiçbir arkadaşım yadırgamamalı.

Van ve Siirt'in kaybedilmesi beni üzdü.

Antalya'yla ilgil isonucu çok anormal buluyorum. Sonuca saygım var. 28 kere gidişim hizmetlerin açılışı içindir. Antalya tarihinde görmediği hizmeti bizim dönemimizde görmüştür. Orada bu kadar hizmet karşılık bulmadı, bundan dolayı üzüntülüyüm.

Ankara ve İstanbul'da tahrik yarış var, 'Işıklar sönüyor' söner, server'lar çalışmıyor, az önce dediğim gibi muhatabına sor.

Buralardan bir şey çıkarmaya kimsenin hakkı yoktur.

Ankara'da Melih Gökçek öndedir, İstanbul'da Kadir Topbaş öndedir.
Siyasal içerik değilmi ardıl abi :O_o
Artık karışmam ben bu sonucu gördüm ya ilerde bol param olursa terkedecem burayı. Şimdi hemen milliyetçilik yapmaya başlarlar..
Novice
-0.500001
Kesinlikle Katılıorum Xainter Hatta Simdiden Burs Almak icin Urasmaya baslamak lasım..
Arkadaşlar sizinki kolay yoldan çözüm. Şimdi böyle bir durumda herkes sizin gibi düşünse kimse kalmaz bu ülkede.
Marlock : Siyasal içerik değilmi ardıl abi :O_o

Güncel bir konu kimse kendi partisini söylemezse sadece ülkenin durumunu konuşmuş oluruz... Problem yok bu yüzden..

Bu arada eğer paranız olduğunuzda bu ülkeyi terk etmeyi düşünceğinize siyasal okuyup ülkeyi kurtarmayı ve yaşancak bir hale getirmeyi düşünün. Mustafa Kemal ve şehitlerimiz bu ülkeyi yaşayalım diye uğraşıp çaba gösterdiler. Paranız olduğunda kaçıp Fransız veya Alman askerlerine bırakın diye değil. Kaçmayı tercih edeceğinize kazanmayı tercih edin..
Silinsin bu konu.

Bize NE akp nin dediklerinden ?!

:no:no

siyasal konu.

kilitlendi.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.