Arkadaslar Aranızda ManagerZone Oynuyan Varmı..Yarın Macım Varda Bı Dostluk Macı Yapsaydık Bugun..Ne Dersınız Hos Olmazmı..:yes
Blackeagle19o3 (ortadaki sıfır değil orta nın o su ) 2. yılımdaım 1 üst lige ilk yılımda cıktım 3 transferım var yabancı 3üde. suan lıgımde 2.yim tek yenılgım tek beraberlıgım war yenilgim komedı oldu azcık. Eğer hazırlık macı yollarsan yaparız ama benım bu 4-5 gun full dolu hazırlık macım war. Boş oldugum ne gune yollarsan kabul ederım hazırlık macını. İnşallah bu yılda 1 üst lige cıkarım ama bu sefer sampiyonluk ıstıyorum play off oynamak kasıntı olmak ıstemıyorum. Bu arada iyi bi defans oyuncusuna ıhtıyacım war warsa satılık alabılırım. Gelir düzeyim yeterınce fazla.Ligin bitmesine 7 hafta war buyuk ıhtımal 1. olmak ıcın ustumdekı takımı son 3 hafta kala oynucagım macta yenmem lasım cunku emınımkı oda bende baska hıc bı mac yenılmıcez yenersem 1. olurum yenılırsem yada beraberlıkte 2. kalırım :( oda bana playoff oynatırkı playoffdada ust ligdeki takımlar cok zorlar gıbıme gelıo
Sana Bısey Dıcemde Dalga Gecebılırsın:)Oyuna Daha Bugun Basladım Yarın Macım Var Lıgte Takımın Taktıgı Nasıl Dıye Bı Denıyım Dedım:DSana Bısey Sorucam Sımdı Senle Hazırlık Macı Yaparsak Takımın Yarınkı Macta Pefonmansı Dusuyormu..
bak sımdı 2 farklı takım cıkart we hep bosgunlerınde yedek takımınla hazırlık macı oyna - eğer as takımınla oynarsan performansın duser. sana taktık olarak 3 5 2 yi tavsiye ederim benım taktıge bakarak kopya cekebılırsın. As takımınla hazırlık maclarına cıkma.ben 2 yıldır (gecen yıl yaptıgım aptallık sayesınde) sadece 3 yenılgım war geçen yıl aptallık yaptım 2 yenılgı aldım bu yılda gerızekalı gıbı lıgde ne dusme ne cıkma sansı olan takıma yenilip 1.liği armagan ettım suan 2. ilerliom son 7 hafta kala yapılmıcak bı hata yapıp forvetımı sağ kanada cektım gol atamadık :( neyse sana sımdılık tavsıyem stadyum ve taktıgını benden kopya cek - Stadyumunu genişletirsen bendeki gibi (bendekide tam standart deıl) gelirlerin cok cok fazla artar. en az 2 en fazla 4 tane antrenor al antrenorlerın en yuksek toplu oldugu yerde antremana sok. Alt yapıdan en az 3 futbolcu cıkar yoksa yedek takım olusturamıyosun. son 7 hafta kala lige baslamak senın ıcın zor olsa gerek kacıncısın suan lıgınde ? we ustundekılerle kac puan fark war? Bol hazırlık macı yap hem gelır olarak rahatla hemde yedeklerın gelişsin. Hatta bos oldugun tum gunlerde hazırlık macı yap
Wallaha Bugun Basladıgım ıcın Su Anda Sonuncuyum 14 Mac Gume Gıtmıs Oluyor Yanı.. 4 Puanım Var Benden Sonrakı

Takım O G B M A Y Av P
1. Tortum 14 13 1 0 73 8 65 40

2. sakaryalı54 14 12 2 0 61 10 51 38
3. Susehri 14 11 1 2 62 17 45 34

4. FcLéq0 14 8 1 5 38 26 12 25
5. Terme 14 8 1 5 29 27 2 25
6. fukara fc 14 7 2 5 33 29 4 23
7. Adiyaman JK 14 5 2 7 17 32 -15 17

8. Yenisehir JK 14 4 1 9 13 41 -28 13
9. Tomarza 14 3 1 10 12 54 -42 10

10. FC TOROTURCO 14 3 0 11 10 43 -33 9
11. Bozcaada JK 14 2 1 11 15 40 -25 7
12. Tedbunndy Fc 14 1 1 12 9 45 -36 4

Iste Sıralama Boyle..Bıde Sey Sorucam Maclar Reel 90 dk MI oynanıyo ..Bıde 3d Izlıyebılmek Icın Kredı Sartmı..
hayır mac anında gırıp 3d ızlıyebılırsın mac bıtıncede 3d ızlıyebılırsın kotanı bıras yıo ama haberın olsun. bu yıl cıkma ımkanın kalmamıs senın bıdahakı yıla yatırım yap. nasılsa son lıgde basladıgın ıcın dusmuyosunda. bu arada eğer üst liglerde acık olursa 1-2-3 + acık olan kadar yanı 4. bitiren 5. 6. bitirende cıkabılıo yanı ah be bu yıl 4. olduk cıkamıcaz dıye dusunme bellı olmuo. Bende sımdı bı tane Türk defans buldum transfer etmeye calısıom acık arttırma usuluyle ya transfer. Paso mıllet arttırıp duruo suresının bıtmesıne 1 saat war daha henuz ortam kızısmadı kızısınca 300 bın euro falan harcıcaz gibi ya hayırlısı olsun. Yabancı katagorımı doldurdum 2 forvet 1 oyun kurucu aldım. Sen benım taktıkten kopya cek antremanı falan ayarla 2tanede farklı taktik yap. Lig maclarına a taktiği ile cık hazırlık maclarına b taktıgı (yanı yedek takımla ) cık hem performasın dusmesın hem para kazan. Stadınıda buyutursun. Bu arada hazırlık kamplarını ıyı değerlendır. Benim boş günlerime hazırlık macı teklıfı yollarsan yaparıs senle hazırlık macı.al işte adam transfer için 18 bın eurodan 70 bın euroya teklıf werdı daha 1 saat war bosuna kızıstırıolar bosuna yuksek paraya almaya calısıoz transferleri :D
Tmm Yapalım Sen Benım Takımı Kaydet Bos Oldugunda Atarsın..Tedbunndy Fc..Benım Yarınkı Macı Almam Lazım Haftalık Lımıtı Aştım..Salak Gıbı Stad Ismı Takım ısmı Derken Bı Ton Para Harcadım Antreman Kampına Bı Adam Gonderdım...Su Anda As Ve Yedekler Antreman Yapıolar..Bıde Sımdı 7 Hafta Sonra Lıg Bıtıcek Ya Ne Zaman Lıg Gerı Baslıcak..Bıde Sey Dıcem Ben Takımın Ismını Tedbunndy Fc Dıye Degıstırdım Ama Takım Maclarına Baktıgımda Istanbul Fk Olarak GOzukuyo..
onu bılmıyorum neden öle olmus (ısım konusunda ) lig bitince arada 2-3 duzenleme yapıyorlar 1-2 hafta geçmeden yeni lig baslıo yanı uzun sure beklemıyosun. Arada düzenleme yapıolar emeklı olcak oyuncuları belırlıolar playoffları bıtırıolar kupalarını werıolar mıllete sonra yenı lıg baslıo buda en fazla 2 hafta suruo ama lig bitti diye sakın hazırlık macı yapmayım deme cunku oyuncular maaslarını almaya dewam edıo onun ıcın bol bol hazırlık macı yap ligin baslamasına 2 hazırlık macı kala as kadronu oynat o 2 hazırlık macında performansları artsın.Hemde ısınsınlar. bu arada unutma hazırlık macı teklıf ederken hem ıc hem dıs saha teklıf et we gelen teklıflerı ole kabul et yoksa ceza alırsın. 2tane hazırlık macı teklıfı gonderdım ayın 17sıne
Senın Puan Durumundakı Yerın Iyıymıs Ya..3.ye Baya Fark Atmısında Usak Fklede 2 Puan Var Arada Insallah Gecersn..
ya usakın tek yenılgısı war oda bana benım tek yenılgım war oda bi önceki hafta aldıgım lıgım 5.sine. Uşakla lig bitmesine 3 hafta kala kendı ewımde macım war yenersem 1. olurum yoksa 2.likte playoff oynarım üstteki liglerden playoffa gelenlerde benı baya bı kastırır.Usak ın fıxturu benımkıne göre cok awantajlı benım suan 2 rısklı rakıple oynamam gerek Uşak sadece benle oynuo. ama emınımkı 2mizde aramızdaki maca gelene kadar yenılmeyız. O mac sampiyonu belırler.
Kusura Bakma Basını Agrıttımda Bu Antrenorler Varya Onlar Com Mu Yoksa Bızım Gıbı Playermı..
antreman sayfasına gir solda atrenoru gorursun futbolcu gıbı ama takım elbıselı ustune mousenı tut en cok hangı skıllınde top warsa oraya koy antrenorunu. Bu arada onlar bızım gıbı player deıl anımasyon (cpu)
Bu arada estafurullah nıe basımı agrıtasın.
Heh Saol Bende Onu Soruyorum..Merak Ettımde..Nese Antrenor ALıyım Ben Sımdı..
antrenor alman suan ıcın zor olur ama dene ıstıosan .
Gonderdım Bırıne Teklıf..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.