bak sımdı 2 farklı takım cıkart we hep bosgunlerınde yedek takımınla hazırlık macı oyna - eğer as takımınla oynarsan performansın duser. sana taktık olarak 3 5 2 yi tavsiye ederim benım taktıge bakarak kopya cekebılırsın. As takımınla hazırlık maclarına cıkma.ben 2 yıldır (gecen yıl yaptıgım aptallık sayesınde) sadece 3 yenılgım war geçen yıl aptallık yaptım 2 yenılgı aldım bu yılda gerızekalı gıbı lıgde ne dusme ne cıkma sansı olan takıma yenilip 1.liği armagan ettım suan 2. ilerliom son 7 hafta kala yapılmıcak bı hata yapıp forvetımı sağ kanada cektım gol atamadık

neyse sana sımdılık tavsıyem stadyum ve taktıgını benden kopya cek - Stadyumunu genişletirsen bendeki gibi (bendekide tam standart deıl) gelirlerin cok cok fazla artar. en az 2 en fazla 4 tane antrenor al antrenorlerın en yuksek toplu oldugu yerde antremana sok. Alt yapıdan en az 3 futbolcu cıkar yoksa yedek takım olusturamıyosun. son 7 hafta kala lige baslamak senın ıcın zor olsa gerek kacıncısın suan lıgınde ? we ustundekılerle kac puan fark war? Bol hazırlık macı yap hem gelır olarak rahatla hemde yedeklerın gelişsin. Hatta bos oldugun tum gunlerde hazırlık macı yap