Arkadaşlar ben bu sene liseye başlıyıcam hayatım nasıl olur kızlar ortam vs anlatırmısınız?

//

Bide bunlar benim 8.sınıf notlarım sizce derslerim nasıl olur kalırmıyım ? ayrıyeten meslek liselerine gidicem

2. dönem beden eğitimi dersimi sormayın okuldan kaçtığım için hocalar 50 40 yazmış :) yoksa bedenim iyidir 1.dönem notuma göre
Fen ve teknolojie gelince 2.dönem ilk sınavdan 0 almısım normalde 0 almam derslerden onada girmedim :) okuldan kaçtım

Görsel sanatlara 1 ve 2 dönem gelince bu dersten nefret ediyorum her hafta malzeme getirmedigim için hep 1 yazmış ceyda hanım(resim hocası)

Din kültür ve ağlak bilgisine gelince Hoca genelde dersde duaları ezberlettiyor bende ezberlemeden nefret ettigim icin ezberlemiyordum :@ ama şuan gerçekten çok pişmanım

Müzik dersine gelince flüt calmayı sevmıyorum vede hiç anlamıyorum ama notaları ezberlemediğime gene pişmanım

Okulda kavga eder disipline giderdim :D

Sizce benim lise 1 de yani bu sene nasıl olucak derslerim ? 8.sınıftaki gibi yapmıcam derslere çalısıcam

aşşagıdakıde devamsızlık gnlerim

Sizce benden ne bekliyorsunuz salakmmı aptalmı diyicekseniz diyin sizce seneye (lise1de) derslerim nasıl olcak?8.sınıfta yani bu sene yaptıgımı yapmıcam okuldan kaçmıcam

Bu konu Show tarafından düzenlendi(2010-08-14 05:05, 14 yıl önce)
Çok çıkarcı, çıkarı olmadan arkadaş olunması çok az olan bir ortamdır. Orta okuldaki arkadaşlığı arayabilirsiniz.. Fakat genelde lise1 iyi geçer lise1 deki tadı diğer üst sınıflarda bulamazsınız. Geneldede sınıfın %75 i sigara içer kızlar da dahil. Alkol kullanmıyan kimsede yoktur zaten. hadi hayırlısı =)

/ Bu notlarla orda kalman gerekiyormuş :P eheh ama neyse iyi olmuş sanırım bir E.M.L. okuyacaksın bu notlara bakarsak. Üstteki yazdıklarıma x2 ekle. Hadi hayırlı olsun.

Bu arada orta sonda böyle dersiniz seneye böyle yapmayayım boş yere geçirdim bir seneyi bu şekilde devam etmez dersiniz. Lise 1 dede değişiklik olmaz lise1 sene sonu gelir yine aynı şeyi dersiniz ama yinede bir değişiklik olmaz. Tablo genel içerik bu şekilde gidecektir sanırım =)

Ama lise hayatı unutulmazdır. Sevgileri aşkları ortaokula göre daha iyi yaşarsın, arkadaşlarınla içmeye gidersin okuldan bilardo oynamaya kaçarsın yada çıkışlarda gidersin. Birlikte kavga edersiniz. Sonlara doğru sopalı kavgalar yaparsınız =) Sevgili için kavga edersiniz. Çünkü her okulda illa kızlara laf atan bi kaç gereksiz insan bulunur. Ama eğitim yıllarınızdaki en samimi yıllardır. Ne ortaokul ne üniversite. Üni yi bi işyeri olarak düşünmek gerek =) Serbest bir iş yeri.

Bu konu dtuncer tarafından düzenlendi(2010-08-14 05:06, 14 yıl önce)
@dtuncer

Kızlarla ortam kurarsam devamsızlık günüm 0 olcak :D

//Bu saatte 54 kere bakan olmuş ama 1 kişi cevap yazmış @dtuncer teşekkür cevabın için
editleyerek olacak herşeyi yazdım bunlar genel şeylerdir istisnalar belki nadir olabilir =)
düz liseye gideceksen kalırsın. ama meslekte geçersin sanıyorum zekiysen biraz. lise ortamı güzeldir. fikirlerin yeni yeni oturmaya baslar, bazı seyleri daha iyi anlarsın. dtuncer'a katılmadığım nokta üst sınıflar 1'den daha iyi geçer bence. okuldan kaçıp içmenin, çıkıştaki kız kavgalarının, gizlice okulda tek dal sigarayı dönmenin tadı başkadır, çok ararsın bitince. keyfini çıkarmaya bak. ayrıca ortamı iyi seçmelisin. bunları yap dediysek ortam adamı olma. yani her ortama katılma. ağır olman senin açından iyi olur, gerektiği zamanda sesini fazlasıya çıkar. kendini ezdirme ama laubali olma. lisede dengeyi bulmayı bilmelisin yani eğlenmene bak ama abartma.
Yardımlarınız için sağolun arkadaşlar :/
benimde 8 dederslerim öyleydi amma şimdi lise(duz) 3 deyim
xD 1. seneyi geç gerisi kolay...
Bence okulu boş ver direk hayatına atıl.Meslek zor değil de ortam yapıp kopya çekmek lazım benim gibi son sene ne gelirsin:)
kızlarla uzun eşşek oynardık inan bana çok "zevkli" oluyor sdusadoasodasd
Elkamon : kızlarla uzun eşşek oynardık inan bana çok "zevkli" oluyor sdusadoasodasd
Lise 1de 3kız 3 erkek bi de yastık(erkekti kızlar korkuyordu) oynamıstık kızların her yeri açılmıştı :D
E.M.L. lerinde pek kız ortamı olacağını sanmam.Zaten sınıfda 20 erkek warsa 5 kız oluyor xD.Düz lisede cok daha iyi ortam olur.Devamsızlıgın ilokulda 35 ise lisede 70 fln olur sanırım xD.
RieL :
Elkamon : kızlarla uzun eşşek oynardık inan bana çok "zevkli" oluyor sdusadoasodasd
Lise 1de 3kız 3 erkek bi de yastık(erkekti kızlar korkuyordu) oynamıstık kızların her yeri açılmıştı :D

Bizim kızlar çok şırfıntıydı. Ama beni şaşırtan çok çalışkan bi kız vardı oda atlarken altındaki siyah tangayı görmüştüm. Hiç beklemezdim ondan öyle bir varyete o yüzden yUuUuuHHh!!! demiştim be.
Show : @dtuncer

Kızlarla ortam kurarsam devamsızlık günüm 0 olcak :D

//Bu saatte 54 kere bakan olmuş ama 1 kişi cevap yazmış @dtuncer teşekkür cevabın için

Kızlarla iyi bir ortam kurarsan emin ol ki devamsızlık gününde patlama olcak :D
liselilere vermeyin şu inci linkini. sırf liseli olduk zaten

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.