Kurtlar Vadisinin 61. bolumunun sonunda Erhanin Inci ile Iskenderin Kizinin Bulundugu restorant Kapisinin Girisinde Iskenderi takip edip yakalamasiyla iskendere 2 el ates ederek indirdi . Bunca zaman ki olaylardan sonra iskenderin her turlu olaydan sirvilmasini dusunursek erhanin iskenderi gobeginden burmasi acaba iskenderin olmemis olabilirmi dusuncesini kafamiza soru isareti olarak birakti .. Yorumlarinizi alalim :)))
Bence ölmez hani İskender demişti Polatı öyle bir nedenden hapse attırıcam ki bir daha çıkamıyacak diye, Erhan Polat'ın adamı olduğu için bu nedenden dolayı attırabilir.Ama nedense İskenderin ölmemesini istiyorum :con
Ayrıca İskender ölürse de onun yerini Cevat kapatıcaktır
İskenderin üzerine kurşun sekince "Ahmağın çok olduğu yerde kurşun havada gezer" diyerek kaçmalarına çok güldüm :D
O andada Mematinin sag kolu arabanin onunde sIkIsmIsken nasil oluoda bi anda arabanin icine girip polatla mematiyi arkadan alabilio , o zaman direk polat la memati binseydi arabaya tehlike yoksa .. ( dizi hatasi )
son zamanlarda kvp benim için çok tahmin edilebilir olmuştu ama erhanın iskenderi vurucağı aklımın ucundan dahi geçmemişti. Gladyoyu işin içine sokarak kvp yi 1 sezon daha uzattmayı başardılar.
Üye Ol veya Giriş Yap
Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.