Kurtlar Vadisinin 61. bolumunun sonunda Erhanin Inci ile Iskenderin Kizinin Bulundugu restorant Kapisinin Girisinde Iskenderi takip edip yakalamasiyla iskendere 2 el ates ederek indirdi . Bunca zaman ki olaylardan sonra iskenderin her turlu olaydan sirvilmasini dusunursek erhanin iskenderi gobeginden burmasi acaba iskenderin olmemis olabilirmi dusuncesini kafamiza soru isareti olarak birakti .. Yorumlarinizi alalim :)))
Erhan artık pasif bir duruma geldiği için ölecektir ve Erhan'ın ismi unutulmasın diye İskender ölecektir.
Bence ölmez hani İskender demişti Polatı öyle bir nedenden hapse attırıcam ki bir daha çıkamıyacak diye, Erhan Polat'ın adamı olduğu için bu nedenden dolayı attırabilir.Ama nedense İskenderin ölmemesini istiyorum :con
Ayrıca İskender ölürse de onun yerini Cevat kapatıcaktır :)
İskenderin üzerine kurşun sekince "Ahmağın çok olduğu yerde kurşun havada gezer" diyerek kaçmalarına çok güldüm :D
O andada Mematinin sag kolu arabanin onunde sIkIsmIsken nasil oluoda bi anda arabanin icine girip polatla mematiyi arkadan alabilio , o zaman direk polat la memati binseydi arabaya tehlike yoksa .. ( dizi hatasi ;) )
İyi yapmış gebersin sıfatı bişeyede benzemiyodu öyle ses mi olur polatım polatım diye dolanıyordu.
Marlock : İyi yapmış gebersin sıfatı bişeyede benzemiyodu öyle ses mi olur polatım polatım diye dolanıyordu.

haha :D
Kesin Erhanın Azgın Rüyalarından Biridir :)
son zamanlarda kvp benim için çok tahmin edilebilir olmuştu ama erhanın iskenderi vurucağı aklımın ucundan dahi geçmemişti. Gladyoyu işin içine sokarak kvp yi 1 sezon daha uzattmayı başardılar.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.